FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPhone 12 Pro Max

Har du købt en iPhone 12 Pro Max til nogle tusinde kroner, så er det en rigtig god plan at ofre et beskedent, ekstra beløb på skærmbeskyttelse mod slag, ridser, snavs og andet. Når du tilkøber en skærmbeskyttelse af hærdet glas til at montere uden på skærmen, er du godt garderet.
Læs mere skærmbeskytter til iPhone 12 Pro Max

Populære produkter (30 af i alt 35)

Læs mere skærmbeskytter til iPhone 12 Pro Max

Moderne skærmbeskyttelse

Mange typer af skærmbeskyttelse er i dag så komplet klare og tynde (gerne omkring 0,3 mm), at de i praksis hverken kan ses eller føles. Derfor er der ingen hensyn at tage til det visuelle. Din iPhone vil nemlig se lige så stilfuld og smart ud med skærmbeskyttelse som uden.

Desuden giver en moderne skærmbeskyttelse slet ingen forringelse af touchskærmens respons. Du vil ikke opleve, at betjeningen af din iPhone bliver mere besværlig, fordi du vælger at montere skærmbeskyttelse.

Avancerede materialer

Når du kigger på skærmbeskyttelse, vil du ofte støde på specifikationer som fx "9H" og materialebetegnelsen "hærdet glas". Hærdet glas har en højere brudstyrke, og beskytter derfor bedre mod slag og fald end almindeligt glas. 9H er en materialeklassifikation, der betyder, at glassets hårdhed er ni gange hårdheden af almindeligt (uhærdet) glas. Denne hærdningsgrad er i øvrigt standard på nutidens marked for skærmbeskyttelse.

Mange skærmbeskyttelser har også en meget tynd, lamineret overflade. Den forhindrer skærmbeskyttelsen i at splintre, hvis du fx taber din iPhone, så skærmbeskyttelsen bliver knust. Lamineringen holder i stedet glasstumperne på plads, så du let kan skifte din skærmbeskyttelse.

Stort udvalg

I denne kategori kan du finde vores store udvalg af skærmbeskyttelse til din iPhone 12 Pro Max. Kig indenfor, og gør din iPhone (og dig selv) en tjeneste.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk