FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Covers og etuier Hårde covers

Hård cover til iPhone 14 Pro

Et hårdt cover på bagsiden af din iPhone 14 Pro har flere funktioner. Det vigtigste er, at de beskytter bagsiden af telefonen, og at de giver din telefon et mere unikt udseende.
Læs mere Hård cover til iPhone 14 Pro

Sorter efter:

Læs mere Hård cover til iPhone 14 Pro
Vi tilbyder en række hårde cover i vores sortiment, der appellerer til alle. De leveres af flere kendte mærker inden for mobiltilbehør og er af høj kvalitet.

Forskellige typer cover

Blandt vores covers finder du varianter i mange forskellige materialer, såsom læder og plast . Nogle er udstyret med kortrum med plads til bankkort, kørekort og lignende. En fordel ved en hård skal på bagsiden af telefonen er, at de er slanke og dermed ikke får telefonen til at tage mere plads. Det er en god ide at også købe et glasdæksel til kameraerne på bagsiden af din iPhone 14 Pro, du finder dem også i vores sortiment. Det samme gælder for beskyttelse af frontskærmen, med den kombination er din telefon fuldstændig beskyttet mod ridser og revner.

Med hensyn til designet på de hårde covers, vi tilbyder i vores sortiment, er der en række farver og mønstre at vælge imellem. Hvis du kun vil beskytte ryggen uden at miste design af telefonen, kan du vælge et gennemsigtigt omslag. Hvis du i stedet vil udtrykke din personlighed, kan du investere i et farverigt alternativ, vi har blandt andet lyserøde, blå og grønne cover. Hvis du foretrækker mønstrede covers, har vi for eksempel glitrende, blomster- og stribede sorter at tilbyde. Der er også cover med nyttige funktioner og detaljer såsom en praktisk håndledsrem.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk