FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Afbrydere

Skift til smarte hjem med iPhone / iPad

Kontakter til indendørs og udendørs brug. Vælg mellem afbrydere, der fjernstyres via Z-Wave, 466MHz eller en af de andre protokoller.
Læs mere skift til smarte hjem med iPhone / iPad

Populære produkter (30 af i alt 122)

Læs mere skift til smarte hjem med iPhone / iPad
De afbrydere , der bruger wifi eller bluetooth, kan som regel kommunikeres med direkte fra din iPhone / iPad . I andre tilfælde kræves en bro eller basisenhed.

Afbrydere i et smart hjem bruges til at styre forskellige aspekter af dit hjemmeautomatiseringssystem, herunder belysning, apparater, termostater, sikkerhedssystemer og mere. Disse smarte kontakter giver dig mulighed for at fjernstyre og automatisere forskellige funktioner i dit hjem for at gøre det mere behageligt og energieffektivt. Her er nogle måder, du kan bruge smarte kontakter i et smart hjem:

Styring af belysning

Smartkontakter kan tilsluttes dine lamper og lysarmaturer for at give dig mulighed for at tænde, slukke og dæmpe belysningen med fjernbetjening via en app eller stemmekommandoer. Du kan også planlægge, at lysene skal aktiveres på bestemte tidspunkter eller begivenheder, såsom solnedgang, eller når du kommer hjem.

Kontrol af enheder

Tilslut dine enheder til smarte kontakter for at kunne tænde og slukke dem via din smartphone eller stemmeassistenter. Dette er især nyttigt til at slukke for ubrugte enheder og spare energi.

Temperaturkontrol

Smarte termostatkontakter kan bruges til at styre din opvarmning og køling. Du kan fjernstyre din termostat for at ændre temperaturen i dit hjem eller planlægge temperaturændringer baseret på dine præferencer og rutiner.

Sikkerhed og overvågning

Smart switche kan tilsluttes dit hjems sikkerhedssystem for at aktivere eller deaktivere alarmer, kameraer og låse. Det giver dig mulighed for at overvåge og fjernsikre dit hjem.

Automatisering og scenarier

Skab brugerdefinerede scenarier og automatiseringer ved hjælp af smarte switches. For eksempel kan du indstille et "godnat"-scenarie, der slukker alt lys og låser dørene med et enkelt tryk på en knap.

Fjernadgang

Med smarte kontakter kan du styre og overvåge dit hjem, uanset hvor du befinder dig, så længe du har en internetforbindelse. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dit hjem, selv når du er væk.

Stemmekontrol

Hvis du har en stemmeassistent såsom Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple HomeKit, kan du bruge stemmekommandoer til at styre dine smartkontakter og andre enheder i hjemmet. For eksempel kan du sige "Tænd køkkenlys" for at aktivere lyset.

Energiforbrug

Nogle smarte kontakter kan måle og rapportere energiforbruget for de tilsluttede enheder. Dette giver dig indsigt i dit energiforbrug og hjælper dig med at træffe beslutninger for at spare energi og penge.

For at bruge smarte kontakter i et smart hjem, skal du installere dem i henhold til producentens anvisninger og forbinde dem til dit smart home-økosystem, normalt via en hub eller en app. Du kan derefter konfigurere og styre dem efter dine behov og ønsker.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk