FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Kæledyr

Smart tilbehør til dine kæledyr

I dag bliver smarte hjem mere og mere populære, og der kommer flere og flere produkter på markedet. I denne kategori finder du smart tilbehør til dine kæledyr , såsom foderautomater og selvrensende kattebakker.
Læs mere smart tilbehør til dine kæledyr

Populære produkter (30 af i alt 52)

Læs mere smart tilbehør til dine kæledyr
Det er produkter, der gør hverdagen nemmere ved at give dig mere tid til at putte med dyrene.

Tilbehør til mad og vand

En madautomat er et glimrende tilbehør, hvis din kat eller hund skal spise ofte, og du ikke altid er hjemme til fodringen. Du kan normalt selv indstille, hvor meget foder dit kæledyr skal få, samt indstille tidspunkterne for fodring. Det gør du direkte på din mobiltelefon. Nogle af disse automatiske madskåle er også udstyret med kamera og højttaler. Du kan derefter se dit kæledyr og endda tale med det. Perfekt til at ringe til dyret, når det er tid til at spise. Der er også produkter til vand til dit kæledyr.

Andet smart tilbehør til kæledyr

Vores smarte tilbehør til kæledyr inkluderer også kattebakker, der renser sig selv automatisk. Det er ofte et job, der ikke tiltrækker, og derfor er dette et fremragende produkt. Det kan styres med en app og mange af affaldskasserne fjerner også dårlig lugt.

Der er adskillige smarte boligtilbehør designet til at gøre livet lettere og mere bekvemt for kæledyrsejere. Disse enheder hjælper dig med at overvåge og passe dine kæledyr, uanset om du er hjemme eller ej. Her er nogle eksempler på smart boligtilbehør til kæledyr:

Automatiske foder- og vandskåle

Disse enheder kan indstilles til automatisk at fodre og fylde dit kæledyrs vandskål efter en tidsplan. Nogle har også funktioner til fjernfodre dit kæledyr via en mobilapp.

Ã-overvågningskameraer

Smarte overvågningskameraer lader dig holde øje med dine kæledyr, når du ikke er hjemme. Du kan se live video og modtage bevægelsesalarmer, der informerer dig om aktivitet i huset. Nogle kameraer har tovejslyd, så du kan tale med dine kæledyr.

Elektroniske affaldskasser

Automatiske affaldskasser renser sig selv og gør det nemt at holde kattebakken frisk. De kan også sende meddelelser, når det er tid til at tømme beholderen.

Automatiske katte- eller hundelem

Disse luger kan knyttes til en mikrochip-identifikation eller en bærbar enhed, som dit kæledyr bærer. De låser eller åbner automatisk, når dit kæledyr nærmer sig, hvilket giver kontrolleret adgang ind og ud af huset.

Disse smarte boligtilbehør er designet til at gøre livet lettere og mere bekvemt for både dig og dine kæledyr. De hjælper dig med at overvåge, pleje og interagere med dine dyr på en mere effektiv måde.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk