FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Trådløse netværkskameraer

Trådløse netværkskameraer til dit smarte hjem

Trådløse netværkskameraer gør livet meget lettere, fordi du ikke behøver at trække ethernet/netværk ud til dem. Nogle af disse kameraer kører også på batterier, hvilket gør installationen endnu nemmere.
Læs mere trådløse netværkskameraer til dit smarte hjem

Populære produkter (30 af i alt 101)

Læs mere trådløse netværkskameraer til dit smarte hjem
Et smart hjem uden kameraer er ikke komplet! Disse netværkskameraer er med fordel forbundet til både sirener og notifikationer (SMS, Push eller opkald).

Der findes flere forskellige typer trådløse overvågningskameraer, der er designet til at passe til forskellige anvendelsesområder og behov. Her er nogle almindelige typer trådløse overvågningskameraer:

Indendørs kameraer

Disse kameraer er beregnet til indendørs brug og er ofte små og diskrete. De bruges normalt til at overvåge og sikre sikkerheden i hjemmet, kontoret eller andre indendørs områder.

Udendørs kameraer

Udendørs kameraer er bygget til at modstå forskellige vejrforhold og er normalt udstyret med beskyttelse mod regn, sne og UV-stråling. De er ideelle til overvågning af haver, indkørsler og andre udendørs områder.

Pan-tilt-zoom (PTZ) kameraer

Disse kameraer kan rotere og vippe i forskellige retninger, hvilket gør det muligt at overvåge større områder og zoome ind på specifikke detaljer. PTZ-kameraer kan styres manuelt eller automatisk for at spore bevægelser.

Nattesynskameraer

Kameraer med nattesynsfunktion bruger infrarøde (IR) lysdioder eller andre teknikker til at filme i mørke eller svagt lys. De er nyttige til at overvåge området om natten eller i dårligt oplyste områder.

Batteridrevne kameraer

Disse kameraer er helt trådløse og drives af batterier eller genopladelige batterier. De er nemme at installere og kan placeres i forskellige miljøer uden at skulle tilsluttes en strømkilde.

Solcelledrevne kameraer

Disse kameraer har solpaneler, der oplader batterierne og gør dem selvforsynende med energi fra solen. De er velegnede til fjerntliggende områder, hvor der ikke er nogen tilgængelig strømkilde.

Wi-Fi kameraer

De fleste moderne trådløse overvågningskameraer er forbundet til dit Wi-Fi-netværk og giver dig mulighed for at fjernovervåge og kontrollere dem via en mobilapp eller computer. Dette gør det muligt at få adgang til live video-feedet og gemme optagelser i skyen.

Sikkerhedskameraer med bevægelsesdetektor

Mange trådløse overvågningskameraer er udstyret med indbyggede bevægelsesdetektorer, der kan aktivere optagelse eller sende en alarm, når der registreres bevægelse i deres synsfelt.

Skjulte kameraer

Disse kameraer er designet til at være diskrete og skjulte i genstande som røgdetektorer, ure eller dekorationer. De bruges ofte til overvågning uden at være tydelige.

Afhængig af dine behov og præferencer er der en række forskellige muligheder, når det kommer til trådløse overvågningskameraer, og du kan vælge det, der passer bedst til netop dit brug.ændring og budget.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk