FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Sensorer

868MHz sensorer til dit smarte hjem

Sensorer, der bruger 868 MHz-protokollen, er trådløse enheder, der fungerer på 868 MHz-radiofrekvensen. Disse sensorer har flere fordele, der gør dem attraktive til forskellige applikationer, især inden for områder som hjemmeautomation, IoT og sikkerhed.
Læs mere 868MHz sensorer til dit smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere 868MHz sensorer til dit smarte hjem
Her er nogle af de vigtigste fordele ved sensorer, der bruger 868 MHz-protokollen:

  1. Lang rækkevidde : 868 MHz-sensorer har en fremragende rækkevidde og kan transmittere data over væsentligt længere afstande sammenlignet med sensorer, der bruger gre-frekvenser. Det gør dem velegnede til brug i større ejendomme og i områder med vanskelig adgang.
  2. Interferensmodstand : Den højere frekvens på 868 MHz gør sensorerne mindre følsomme over for interferens og interferens fra andre trådløse enheder. Dette er med til at sikre en mere pålidelig og stabil kommunikation.
  3. Øget kapacitet : Sensorer, der bruger 868 MHz, har en højere datatransmissionskapacitet sammenlignet med lavere frekvenser. Dette giver dem mulighed for at overføre mere information hurtigere, hvilket er nyttigt i applikationer, der kræver en højere datavolumen, såsom videostreaming eller billedoverførsel i høj opløsning.
  4. Lavt strømforbrug : Mange 868 MHz-sensorer er energieffektive og kan køre på batterier i lang tid, før de skal udskiftes. Dette lave strømforbrug er særligt værdifuldt i batteridrevne enheder.
  5. Sikkerhed : 868 MHz-sensorer kan tilbyde højere sikkerhed på grund af deres evne til at transmittere data over længere afstande og med mindre risiko for aflytning eller forstyrrelser. Dette gør dem velegnede til sikkerhedssystemer og andre kritiske applikationer.
  6. Fleksibilitet : Sensorer, der bruger 868 MHz, er alsidige og kan bruges i en række forskellige applikationer, herunder temperaturovervågning, fugtighedssensorer, bevægelsessensorer, dør- og vinduessensorer, brandalarmer og meget mere. De kan integreres i forskellige typer smart home og IoT-enheder.
  7. Lovmæssige fordele : Brug af 868 MHz-frekvensbåndet kan være fordelagtigt, da det er forbeholdt trådløs teknologi og har specifikke regler og begrænsninger, der har til formål at minimere interferens og forstyrrelser.
  8. Forbedret brugeroplevelse : Med den lange rækkevidde og pålidelige kommunikation, som 868 MHz-sensorer tilbyder, kan brugere opleve en problemfri og pålidelig forbindelse til deres smarte enheder og systemer.

Sammenfattende tilbyder 868 MHz-sensorer adskillige fordele, herunder lang rækkevidde, immunitet over for interferens, lavt strømforbrug og høj dataoverførselskapacitet. Disse funktioner gør dem til et fremragende valg til mange trådløse applikationer, hvor pålidelighed og ydeevne er afgørende.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk