FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Opladere Solcelleopladere

Soloplader til iPhone

Det sker nogle gange, at man ikke har adgang til strøm, måske når man er på tur i skoven eller på stranden. Så er der stadig muligheder for at kunne oplade din iPhone med en af vores solcelleopladere .
Læs mere soloplader til iPhone

Sorter efter:

Læs mere soloplader til iPhone
Opladeren bruger solens stråler til at oplade batteriet i din mobil eller tablet.

Disse powerbanks kan også oplade andre typer smartphones som Android-telefoner og andre tablets, eller for eksempel dine trådløse høretelefoner.

Forskellige typer af solcelleopladere

De fleste af vores solcelleopladere er en type powerbank, som du oplader med sollys og derefter oplader din iPhone med den. På denne måde kan du gemme energi i powerbanken, når solen skinner, og så være i stand til at oplade din telefon, når du har brug for det. Nogle af disse opladere kan også oplades med kabel, hvilket gør dem alsidige.

I vores sortiment finder du flere varianter af solcelleopladere. Nogle af dem kan oplade din iPhone fire gange på en enkelt opladning, perfekt hvis du skal være ude i længere tid. Andre kan i stedet oplade mere end én enhed ad gangen. Det er fantastisk, hvis du har både din iPad og din smartphone med dig.

Størrelsen på de forskellige modeller varierer også. Nogle har ret store solpaneler , så de kan oplades hurtigt, mens andre er små nok til at passe i din lomme eller pung. Mange varianter kan også foldes sammen for at fylde så lidt som muligt.

Varierende kapacitet

Inden du beslutter dig for, hvilken solcelleoplader der er den rigtige for dig, skal du tænke over, hvilken kapacitet du har brug for. Jo mere du bruger din iPhone, jo oftere skal den oplades. Skal du kun være afsted i løbet af dagen, kan en powerbank med lav kapacitet være nok, men skal du på skovtur i naturen i flere dage, er en højere kapacitet at foretrække.

Husk også at oplade enheden i god tid, da solen ikke skinner så kraftigt i Sverige. Ret solcellen direkte mod solen for den mest optimale opladningsevne. Da solen generelt ikke er så stærk i Sverige, tager det normalt et par timer at lade op.

De fleste solcelleopladere kan også oplades via kabel, på denne måde kan du bruge powerbanken selv når solen ikke er der.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk