FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Stativ

Stativer til foto og film med din iPhone

Hvis du ønsker at være kreativ med din iPhone, kan du med fordel overveje muligheden for at anskaffe noget tilbehør, der giver dig kreativ frihed. Her kan du få forskellige typer af stativer, hvor du kan montere din iPhone, hvis du ønsker at tage billeder eller filme dig selv.
Læs mere stativer til foto og film med din iPhone

Populære produkter (30 af i alt 249)

Læs mere stativer til foto og film med din iPhone
De forskellige stativer tjener til forskellige behov og formål. Undersøg derfor mulighederne, så du er sikker på at få et stativ, der kan lige præcis det, du skal bruge det til.

Tripod stativer

Tripod stativer er velegnede til stabil og solid opsætning af din iPhone. Du kan få forskellige størrelser, så du både kan anvende et tripod stativ på bordet eller gulvet. Det smarte er, at stativerne kan justeres i højden efter behov. Der er typisk også flere indstillingsmuligheder for f.eks. at dreje, vippe og rykke rundt, når din iPhone er monteret på stativet.

Fleksible stativer

Du kan også få mindre stativer, der er fleksible. Det betyder, at benene f.eks. bøjes på mange forskellige leder og kanter. Med de fleksible ben, har du eksempelvis mulighed for at montere stativet rundt om objekter.

Hvis du er udendørs, kan du f.eks. montere det på et træ eller lignende. Sådan kan du få sjove og anderledes vinkler, når du filmer eller tager billeder med din iPhone.

Holdere med sugekop

Du kan også få holdere til din iPhone med sugekop. Det er praktisk, hvis du ønsker at filme eller tage billeder, mens du fx kører bil. Holderen kan monteres på forruden eller sideruden, uden at det forstyrrer. Dette er en oplagt måde at kunne filme dig selv eller vejen på din køretur.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk