FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Foto og film Stativholdere

Stativholder til iPhone

Hvis du vil bruge din iPhone sammen med et stativ, skal du bruge en adapter i form af en stativholder . Da mobilen vejer meget lidt (i forhold til større DSLR-løsninger), er der kun holdere med 1/4" beslag, som så passer med stativer, som kan klare op til et par kilo.
Læs mere stativholder til iPhone

Sorter efter:

Læs mere stativholder til iPhone
En standholder til iPhone er en enhed eller tilbehør, der gør det muligt at fastgøre din iPhone til et stativ. Denne type holder er anvendelig til fotografering og videooptagelser, når du vil bruge din iPhone sammen med et stativ for at opnå stabile og professionelle resultater. Standholdere til iPhone kommer i forskellige former og størrelser, men de har normalt følgende funktioner og anvendelsesområder:

  1. Montering på et stativ: En stativholder er designet til at fastgøre din iPhone sikkert til et stativ. Det har normalt et standardbeslag, som normalt er en 1/4-tommer skrue, der passer til de fleste stativhoveder og monteringssteder.
  2. Justerbar: Mange stativholdere er justerbare, så de passer til forskellige iPhone modeller og etuier. De kan udvides eller trækkes sammen for at holde din iPhone sikker og stabil.
  3. Forskellige monteringsmuligheder: Nogle stativbeslag tilbyder forskellige monteringsmuligheder, herunder både vandret og lodret montering, hvilket giver dig fleksibiliteten til at bruge din iPhone i forskellige retninger.
  4. Stabilisering: Stativholderen giver stabilisering til din iPhone , hvilket reducerer risikoen for rystende eller rystende billeder og videoer. Det er især nyttigt til lange eksponeringstider eller i svagt lys.
  5. Selvportræt og gruppebilleder: Med en stativholder kan du nemt tage selfies, gruppebilleder eller familiebilleder ved hjælp af en timer eller en fjernbetjening uden at skulle bekymre dig om at holde din iPhone i hånden.
  6. Håndfri funktioner: Stativholderen muliggør håndfri fotografering og videooptagelse, hvilket er nyttigt, når du vil være en del af dine egne billeder, eller når du laver indhold til sociale medier eller vlogging.
  7. Videooptagelse: Hvis du filmer med din iPhone , giver stativbeslaget en stabil platform til at tage rystefri videoer, især hvis du bevæger dig eller panorerer.

Stativholdere er nyttige værktøjer til at forbedre dine fotograferings- og videofunktioner med din iPhone . Når du skal vælge stativholder, er det vigtigt at tjekke, at den er kompatibel med din iPhone model, og at den har den funktionalitet, du skal bruge til netop dine brugsområder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk