FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Macbook Air 13 (2024) Covers og skins

Skaller og skind til Macbook Air 13 (2024)

Hos os finder du stilfulde covers og beskyttelse til din Macbook Air 13 (2024 med M3) i flere farver og modeller. Med et etui beskytter du din computer mod ridser, stød og skader.
Læs mere skaller og skind til Macbook Air 13 (2024)

Sorter efter:

Læs mere skaller og skind til Macbook Air 13 (2024)
Vi tilbyder skaller og skind med forskellige designs - hårde, sjove og praktiske.

Gennemsigtige eller farvede etuier

En god sag er ikke kun behagelig at se på, men forlænger også levetiden på din computer. Vi har covers, der er helt gennemsigtige, matte og med mønstre. Vores etuier kommer i klassiske farver som hvid, grå og sort.

Til dem, der foretrækker farve, er der blandt andet pink, rød, blå og grøn camouflage. Farverne kan dog variere alt efter årstiden.

Brug og miljø

Tænk igennem, hvor du vil have computeren til at stå, og hvordan du vil bruge den. Skal computeren bruges i mange forskellige miljøer, eller hvor der kan opstå mere uventede situationer, såsom på cafeer og på kommunal transport, har vi sager med et højere beskyttelsesniveau.

Det samme gælder, hvis computeren lige er købt ny. Det er ofte bedre at være på den sikre side end at risikere unødig skade på computeren.

Materialer og brugervenlighed

Flere af vores etuier er lavet af polycarbonatplast. Du kan vælge alt fra et enklere cover, der kun dækker bagsiden af din bærbare computer til noget dyrere, der også dækker kanter og underside.

Der er med andre ord alt fra supertynde og gennemsigtige etuier til dyrere beskyttelse med en todelt konstruktion. Den model har en underkonstruktion med gummifødder, der hæver computeren og også en bagdel med udluftningsåbning for fortsat god luftgennemstrømning.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk