FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Trådløse headset Over-ear

Trådløst over-ear headset til iPad

Over-ear headsets er meget populære på grund af, at de blokerer for lyde fra omgivelserne og er behagelige at have på. Vi har flere trådløse muligheder i vores sortiment, som er fremragende til dig, der gerne vil undgå sammenfiltrede ledninger.
Læs mere trådløst over-ear headset til iPad

Sorter efter:

Læs mere trådløst over-ear headset til iPad
Nogle af mulighederne kan også foldes sammen for at gøre det nemt at passe i lommen eller jakken. Vores Bluetooth-hovedtelefoner passer til iPad såvel som andre tablets og smartphones.

Stilfulde over-ear hovedtelefoner til alle stilarter

Da høretelefoner i over-ear modellen er tydeligt synlige på hovedet, er det vigtigt, at de passer til din personlige stil og matcher andet tilbehør i dit outfit. Af den grund tilbyder vi et bredt udvalg af headsets . Vælg mellem klassiske sorte muligheder og mere farverige modeller. Du finder alt fra lyserøde og grønne til blå varianter. Du kan også finde headset, der er inspireret af tegneseriefigurer og spilfigurer.

De puder du lægger over ørerne har forskellige former, såsom runde, firkantede og ovale. De fleste af dem er polstrede for en behagelig pasform. Det samme gælder for bandet over dit hoved.

Trådløse headset af høj kvalitet

Alle headset i vores sortiment er af høj kvalitet og kommer fra kendte mærker indenfor lyd. Blandt mærkerne finder du navne som Koss, Muse, Champion, Denver og Blaupunkt.

Når det kommer til batterilevetid, varierer det mellem de forskellige modeller, fra seks timer og op til 40 timer. Nogle headsets kan også bruges med et kabel, hvis batteriet løber tør.

Nogle trådløse over-ear hovedtelefoner har også knapper, der giver dig mulighed for at skrue op og ned for lydstyrken, skifte sange og besvare opkald uden at tage mobiltelefonen op af lommen eller tasken. Derudover tilbyder vi muligheder, der har støjreduktion og lukker omgivende støj ude. Det passer godt, hvis du pendler meget eller gerne vil kunne høre musik i fitnesscenteret uden lyde, der forstyrrer baggrunden.

Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye headsets. Mange nye muligheder tilbyder Bluetooth 5.0, som er en meget stabil forbindelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk