FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Afbrydere

Z-Wave Plus switch

Switch til indendørs eller udendørs brug med Z-Wave Plus protokol. Der er både forsænkede kontakter til en pæn installation eller almindelige stikmodtagere, som du blot sætter i en eksisterende stikkontakt.
Læs mere Z-Wave Plus switch

Sorter efter:

Læs mere Z-Wave Plus switch
Nogle switche kan bruges som de er med en Z-Wave Plus fjernbetjening eller trykknap, mens nogle modeller kræver en hub eller gateway for at fungere.

Z-Wave Plus er en forbedret version af Z-Wave-protokollen og byder på flere fordele i forhold til den tidligere version. Her er nogle af de vigtigste fordele ved switches, der bruger Z-Wave Plus:

  1. Længere rækkevidde: Z-Wave Plus har en længere trådløs rækkevidde end den tidligere version af Z-Wave. Det betyder, at enheder kan kommunikere over større afstande og er velegnede til større boliger og ejendomme.
  2. Lavere strømforbrug: En af de mest håndgribelige fordele ved Z-Wave Plus er det væsentligt lavere strømforbrug. Dette forlænger batterilevetiden for batteridrevne enheder og gør dem mere energieffektive.
  3. Forbedret trådløs ydeevne: Z-Wave Plus har forbedret trådløs ydeevne og er mindre modtagelig for trådløs interferens fra andre enheder. Dette resulterer i mere pålidelig og stabil kommunikation.
  4. Øget datahastighed: Z-Wave Plus muliggør højere dataoverførselshastigheder end den tidligere version, hvilket er værdifuldt for hurtigere og mere responsiv fjernbetjening og automatisering.
  5. Bedre netværkskapacitet: Z-Wave Plus understøtter flere samtidige enheder i et netværk end den tidligere version. Dette gør det muligt at forbinde flere smarte enheder til dit Z-Wave-netværk uden at forringe ydeevnen.
  6. Bedre batteriovervågning: Z-Wave Plus-enheder har forbedret batteriovervågning, som giver mere præcis information om batteristatus. Dette er især nyttigt for at forhindre uventede batteriskift.
  7. Bedre sikkerhed: Z-Wave Plus inkluderer forbedret sikkerhed og kryptering, hvilket giver brugerne ekstra sikkerhed, når det kommer til at beskytte deres smarte hjemmeenheder og data.
  8. Bedre netværksstyring: Z-Wave Plus har bedre netværksstyring, som gør det muligt effektivt at håndtere og diagnosticere netværksproblemer.
  9. Bagudkompatibilitet: En af fordelene ved Z-Wave Plus er, at den er bagudkompatibel med ældre Z-Wave-enheder. Det betyder, at du kan integrere nye Z-Wave Plus-enheder med eksisterende Z-Wave-enheder i dit smarte hjem.

Sammenfattende tilbyder Z-Wave Plus flere fordele såsom længere rækkevidde, lavere strømforbrug, bedre trådløs ydeevne og øget kapacitet til smarte enheder i netværket. Disse fordele gør Z-Wave Plus til et attraktivt valg til at bygge et pålideligt og energieffektivt smart hjem.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk