FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Förbrukningsmaterial

Forbrugsstoffer til Cricut Maker 3

Cricut Maker 3 er en skæremaskine, der bruges til at skabe forskellige typer projekter ved at skære, tegne og perforere forskellige materialer. For at bruge Cricut Maker 3 har du brug for en række forsyninger, afhængigt af det projekt, du arbejder på.
Læs mere forbrugsstoffer til Cricut Maker 3

Sorter efter:

Læs mere forbrugsstoffer til Cricut Maker 3
Her er nogle eksempler på almindelige forbrugsvarer:
  1. Vinyl : Vinyl er et populært materiale til at skabe decals, klistermærker og dekorative projekter. Der findes forskellige typer vinyl, herunder permanent, aftagelig og glittervinyl.
  2. Iron-on-Vinyl : Denne type vinyl bruges til at skabe brugerdefinerede print på stof, herunder t-shirts, tasker og puder. Det kræver varme at klæbe til materialet.
  3. Card stock : Card stock er et papir med forskellige teksturer og mønstre, der bruges til at skabe lykønskningskort, invitationer og scrapbogsprojekter.
  4. Stof : Cricut Maker 3 kan skære forskellige typer stof til at skabe syprojekter såsom tøj, tasker og quilts.
  5. Papir : Til papirprojekter som plakater, scrapbog og dekorationer kan du bruge forskellige typer papir, herunder karton, vellum og blankt papir.
  6. Stoffarve : Hvis du bruger Cricut Maker 3 til at farve tekstiler, skal du bruge stoffarve, der er kompatibel med dit projekt.
  7. Folier : Folier bruges til at skabe blanke, metalliske eller reflekterende effekter på forskellige projekter.
  8. Insert Maps : For at lave indviklede snit og mønstre kan du bruge indstikskort, som er specielt designet til Cricut-kuttere.
  9. Skæremåtter : Skæremåtter bruges til at holde materiale på plads under skæreprocessen. De slides med tiden og skal udskiftes regelmæssigt.
  10. Klinger og værktøj : Cricut Maker 3 bruger forskellige typer klinger og værktøjer til at skære, tegne og perforere forskellige materialer. Du skal muligvis udskifte disse klinger og værktøjer, efterhånden som de bliver slidte.

Det er vigtigt at bruge de korrekte forsyninger og værktøjer til det specifikke projekt, du arbejder på, for at opnå de bedste resultater med din Cricut Maker 3. Sørg for at følge producentens anbefalinger og instruktioner for hvert materiale og projekt.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk