FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Børnetilbehør Covers og etuier

Børnevenlige covers & etuier til iPad 9.7

Det kan være en god ide at investere i et etui eller cover til dit barns iPad 9,7. Oftest er de lavet af et robust materiale, som kan tåle en hårdhændet behandling, uden at iPad'en bliver beskadiget.
Læs mere Børnevenlige covers & etuier til iPad 9.7

Sorter efter:

Læs mere Børnevenlige covers & etuier til iPad 9.7
Blandt de mange forskellige modeller på markedet er det let at finde en, som passer til dit barns smag og behov.

Skulderrem, håndtag eller håndledsrem

Du kan vælge et simpelt overtræksetui med eller uden stand og håndledsrem i et moderigtigt design. Det passer bedst til ældre børn, hvor motorikken er på plads. Til yngre børn kan du overveje en model med et, to eller hele tre håndtag, som barnet kan holde ved, når det bruger iPad'en. Håndtaget kan også bruges til at bære iPad'en, men flere covers har også en aftagelig og justerbar skulderrem.

Blødt cover

De fleste etuier til børn er enten lavet i blød silikone eller EVA, som er en ny type elastisk, blødt og miljøvenligt plastik. Flere har tilmed forstærkede hjørner, så iPad'en er godt beskyttet, hvis den tabes. De bløde materialer gør det rart og nemt at holde ved etuiet. Vær opmærksom på, at nogle covers kun passer til en bestemt størrelse iPad. Overtræksetuier passer ofte til flere modeller og kan være lavet i enten kunstlæder eller polyuretan.

Nuttede dyr, friske farver og populære designs

iPad 9,7 covers følger tidens trends og fås i et væld af farver og designs, som passer til alle aldersgrupper. Både drenge og piger vil kunne finde et cover, som de vil elske. Vær dog opmærksom på, at nogle tilbyder et etui med smådele, vedhæng eller lignende, som ikke er egnet til de mindste børn.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk