FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Børnetilbehør Covers og etuier

Børnevenlige covers og etuier til iPad 10,2

Et iPad-cover til børnenes iPad 10,2 beskytter enheden, så dine børn kan nyde spil, bøger og musik. Børn kan sommetider være hårde med deres legetøj, de kan tabe eller smide med deres tablet og derved udsætte den for stød.
Læs mere Børnevenlige covers og etuier til iPad 10,2

Sorter efter:

Læs mere Børnevenlige covers og etuier til iPad 10,2
Forældre får ro i sindet med et iPad cover.

Covers for enhver smag

Børn har forskellige præferencer i forhold til deres iPad-cover. De stødsikre iPad-covers til børn giver dig mulighed for at beskytte enheder på en alderssvarende måde. Ældre børn kan ofte godt lide et cover med en silkeblød fornemmelse.

Silikonecovers fås i lyse, glade farver og kan modstå stød. Er barnets iPad 10,2 udsat for mange stød, kan der med fordel vælges et silikonecover med flere lag beskyttelse, som giver ekstra stødsikkerhed.

Covers med forskellige funktioner

Børn, der tegner eller skriver meget, kræver et cover af en anden type. Det hjælper dem med at være mere produktive, hvis skærmen er meget følsom. Dvs. der bør ikke være en beskyttelsesfilm eller andet over skærmen.

Andre iPad-covers til børn har eksterne tastaturer, der er baggrundsbelyst, hvilket gør det nemt for børn at skrive i et svagt oplyst område eller i bilen om aftenen. Et foldbart cover som nemt kan forvandles til et stativ, der er en hjælp til at holde skærmen stabil, mens barnet skriver. Samtidig reduceres belastningen af barnets øjne.

Stødsikre covers

Et stødsikkert iPad-cover skal være designet, så børn nemt kan holde ved det. Det skal give børnene et fast greb og ikke glide, selv når deres hænder er fugtige eller svedige.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk