FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Etui og holder Bagage stropper

Bagagestropper til AirTag

Optaget hverdag, men mange vigtige ting at huske på? AirTag er en helt ny, smart sag, der gør det legende let at finde forkerte aktiver.
Læs mere bagagestropper til AirTag

Sorter efter:

Læs mere bagagestropper til AirTag
Du kan spore ting ved hjælp af en applikation på din iPhone eller iPad, og sporingschippen har mange anvendelser, når du er på farten.

Dette er et utroligt kraftfuldt værktøj, både på korte og lange rejser, og med en bagagerem til AirTag kan du nemt tage din AirTag med på ture. Da det bruger et engangs litiumbatteri, er det tilladt at have din AirTag på flyet. Det faktum, at det bruger Bluetooth-teknologi er ikke et problem, da det anses for at være på niveau med trådløse hovedtelefoner.

Tab aldrig din bagage igen

Det kan ske, at flyselskabet glemmer din kuffert eller sender den til særlig bagage, så det er ikke så let at finde den, når du lander. I sådanne tilfælde vil en AirTag på din bagage eller ejendele være meget tidsbesparende. Det kan således betale sig at fastgøre sporingschippen korrekt med en bagagerem.

forskellige designs til enhver stil

Vi tilbyder et udvalg af solide bagageremme, der sikrer, at sporingschippen ikke kan falde ud. De er lavet af materialer af højeste kvalitet, såsom læder eller silikone, og produceres på en bæredygtig måde. Bagagestropperne fås i forskellige farver og designs. De er holdbare, vejer lidt og har et simpelt design- og fastgørelsessystem, der passer til næsten enhver kuffert eller anden form for bagage.

Med det rigtige tilbehør til AirTag er dine ejendele sikre, og en stor del af bekymringerne forbundet med turen forsvinder. Vælg den model og farve, der passer til din stil.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk