FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Etui og holder

AirTag holder til kæledyr

Med din Apple AirTag fastgjort til dit kæledyrs halsbånd eller snor, kan du nemt spore dem ved hjælp af din iPhone eller iPad .

Der er både hårde og bløde bakker i flere farver, så du kan personliggøre dit kæledyrs look.
Læs mere airTag holder til kæledyr

Sorter efter:

Læs mere airTag holder til kæledyr

Kat og hund

Til udendørs dyr, såsom hunde eller katte, kan GPS-sporingsenheder bruges til at holde styr på deres placering i realtid. Du kan også indstille virtuelle hegn og modtage meddelelser, hvis dit kæledyr forlader et afgrænset område.

Let at bruge

For at finde dit AirTag, og dermed dit kæledyr, som du har knyttet det til, bruger du Find-appen. Det er en app, der allerede er installeret på din iPhone . Apple AirTag fungerer bedst til iPhone 11 eller nyere, fordi appen så kan vise både retning og afstand til dit dyr. Hvis du har en ældre model af iPhone er der dog ikke noget problem, fordi bakken også er fuldt ud kompatibel med ældre modeller.

Her er tre korte fordele ved at sætte en AirTag-tracker på kæledyr:

  1. Forebyggelse af tabt: AirTag-trackeren hjælper dig med at forhindre dit kæledyr i at fare vild ved at give dig mulighed for at spore deres placering i realtid ved hjælp af din smartphone.
  2. Hurtig hentning: Skulle dit kæledyr alligevel løbe væk eller fare vild, kan AirTag hjælpe dig med hurtigt at finde og hente dem ved hjælp af GPS og Bluetooth-teknologi.
  3. Samarbejde med Find-appen: AirTag er kompatibel med Apple Find-app, hvilket giver dig mulighed for at bruge den store brugerbase af Apple enheder til at hjælpe med at finde dit kæledyr, selvom du er uden for rækkevidde af din egen Bluetooth-forbindelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk