FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Generelt tilbehør Stativer

Stativ til Apple Watch

Hvis du leder efter et stativ til dit Apple Watch, kan du finde forskellige modeller i denne kategori i forskellige designs og prisklasser. En Apple Watch stand er ofte ikke bare en ur stand, men i mange tilfælde også en ladestation.
Læs mere stativ til Apple Watch

Sorter efter:

Læs mere stativ til Apple Watch
Det opbevarer dit ur sikkert, mens det oplades. Samtidig giver standeren dig mulighed for at bruge uret, selv mens det er placeret i det.

Vi har et bredt udvalg af standere til Apple Watch

Vores stativer er kompatible med alle generationer af Apple Watch, også dem med opladningsfunktion. Det skyldes, at Apple altid har brugt det samme praktiske magnetiske ladestik. Det betyder, at din enhed oplades hurtigt, og du behøver ikke bekymre dig om kompatibilitetsproblemer.

Uanset om du kan lide et højt tårnstativ ved siden af ​​sengen, et stativ i eksklusive træmaterialer eller et med en mere metallisk stil, så finder du det her. Mange af vores stande har også plads til at opbevare og oplade dine andre Apple-enheder, såsom iPhones og AirPods, så du har al din bærbare teknologi bekvemt på ét sted.

Tænk på dette, når du køber et stativ

Først og fremmest bør du overveje, om du planlægger at bruge uret i natbordstilstand, eller se på uret under placeringen. I sådanne tilfælde bør du vælge et stativ, der giver dig mulighed for at bruge uret i nattilstand.

En anden vigtig faktor er størrelsen af ​​stativet. Et mindre stativ af et lettere materiale er ofte perfekt, hvis du skal have stativet med et sted hen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk