FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
42-45mm

Stofarmbånd til Apple Watch 42-45mm

At skifte armbånd på dit Apple Watch kan give uret et helt nyt look. Stofarmbåndene i vores sortiment sidder behageligt på dit håndled, så du kan bevæge dig hele dagen uden problemer.
Læs mere stofarmbånd til Apple Watch 42-45mm

Sorter efter:

Læs mere stofarmbånd til Apple Watch 42-45mm
Du kan opdatere udseendet af dit ur ved at skifte armbåndet. Ikke mindst kan du ændre det ud fra den aktivitet, du har tænkt dig at hellige dig.

Vores stofarmbånd til Apple Watch er meget bløde og perfekte til dem, der ønsker maksimal komfort eller som har ekstra følsom hud. De er også fremragende til dem, der træner meget og ønsker et fleksibelt og slidstærkt armbånd til løb eller træning. De sved- og vandafvisende armbånd er gode til træningssessioner, da de har en vis åndbarhed og ikke klistrer til huden.

Forskellige låsemekanismer

Alt efter hvad du foretrækker, kan du vælge mellem forskellige låse. Der findes stofarmbånd, der fungerer med velcro eller med et spænde. Til dig, der leder efter noget ekstra praktisk, findes der stofarmbånd, som er elastiske og bare kan trækkes i.

Vælg mellem forskellige farver

Stofarmbånd til Apple Watch fås i flere forskellige farver og modeller i vores sortiment. Mere neutrale varianter i sort, hvid og beige fås til dem, der ønsker et diskret ur. For dem af jer, der kan lide mere iøjnefaldende tilbehør, er der flere farverige muligheder.

Det er nemt at skifte armbånd på dit Apple Watch og derfor kan du vælge at købe flere varianter at skifte imellem. I stedet for at købe et nyt ur, kan du blot ændre, hvordan det ser ud ved hjælp af armbåndet. Størrelsen er også nem at justere efter din håndledsbredde.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk