FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler USB-A til Lightning kabler

USB-A til Lightning kabler - Stort udvalg

USB-A-kablet er et basalt og nødvendigt stykke tilbehør til dig, der er ejer af en smartphone. Kablet bruges til opladning eller overførsel af data, og kan kobles til enten din computer, en powerbank eller opladning via stikkontakt.
Læs mere USB-A til Lightning kabler - Stort udvalg

Sorter efter:

Læs mere USB-A til Lightning kabler - Stort udvalg
Der findes mange forskellige typer af denne slags kabel, og i vores sortiment finder du blandt andet mange varierende længder alt efter, hvad der passer til dit behov.

Kabler der giver større fleksibilitet

Vi har forskellige kabler til forskellige behov. Nogle består eksempelvis af elastiske spiralledninger, så du undgår, at dine kabler vikler sig sammen, og bliver et stort rod. Andre varianter har flere forskellige USB-porte, såsom varianter med hhv. Lightning-stik, Micro-USB og USB-C. Herved kan du oplade flere enheder på samme tid. Dette er eksempelvis ideelt til rejser, hvor I er flere på farten sammen.

Et utal af muligheder

USB-A-kabler kan være designet vidt forskelligt og med mange varierende egenskaber. Nogle kommer eksempelvis med vinklede stik, hvilket gør det lettere at håndtere telefonen, mens den oplader. Denne egenskab er eksempelvis eftertragtet blandt folk, der spiller meget på deres telefon, og som derfor ønsker, at ledningen er så lidt i vejen som muligt.

Andre kabler er lavet med henblik på energibesparelse og er designet til at registrere, hvornår din iPhone er fuldt opladt. Herefter vil kablet stoppe opladningen og derved nedsætte strømforbruget. Slidstærke kabel-varianter, der eksempelvis er overtrukket med nylon eller fleksibelt stål, er en god løsning til dig, der ønsker et holdbart produkt. Disse slides meget langsommere, og er mere holdbare end andre kabler. Slutteligt kan du også overveje farve eller længde på kablet, så alt passer til lige netop din smag.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk