FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Kabler USB-C till Lightning-kablar

USB-C til Lightning kabler til iPhone

Der findes mange forskellige kabler, der bruges i forskellige sammenhænge med en iPhone. Ét af disse kabler er USB-C kablet.
Læs mere USB-C til Lightning kabler til iPhone

Sorter efter:

Læs mere USB-C til Lightning kabler til iPhone
Formålet med et USB-C kabel er, at du kan tilslutte din iPhone til andre enheder. Hvis du eksempelvis skal tilslutte din iPhone til en Mac eller et fjernsyn, er det som regel et USB-C kabel, der tages i brug.

Mange forskellige situationer

Du har sikkert prøvet, at dit USB-C kabel ikke lige har den rigtige længde. Det er der heldigvis råd for. Hvis din iPhone skal tilkobles en Mac, kan det være skønt med et kort kabel, så det ikke flyder over hele bordet. Samtidig kan du have interesse i et længere kabel, hvis du skal tilslutte eksempelvis fjernsynet. Her på siden finder du kabler fra helt korte og op til flere meter. Det giver dig frie muligheder for at vælge netop den længde, der passer til dit behov.

Flere kabler i ét

Ud over rene USB-C kabler fås også kombinerede kabler. Her finder du eksempelvis USB-C til lightning kabler. På denne måde kan du oplade din iPhone gennem din Mac eller gennem en USB-C adapter til strømstik. Det er også muligt at finde kabler, hvor et USB-A kabel deler sig i 3, så du både har lightning kabel, USB-C og mikrousb i ét og samme kabel. Dette kan være rigtig godt, hvis familien har flere forskellige devices, der ikke alle bruger samme kabel.

Her på siden finder du generelt et rigtig stort udvalg af kabler med USB-C, hvad enten det er USB-C i begge ender eller et kombineret kabel som eksempelvis USB-C til lightning.

Med det rigtige kabel kan du både oplade dine forskellige enheder og synkronisere oplysninger mellem dem. Ikke at have en oplader eller ikke at have nok opladere kan være både frustrerende og tidskrævende. Det er også vigtigt at have de rigtige kabler, der kan forbinde din iPhone med andre værktøjer. Her finder du forskellige USB-C kabler tilpasset dine behov.

Der er mange forskellige typer kabler til iPhone, afhængigt af applikation og model. Tjek gerne vores kabelguide for mere information.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk