FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Lagring USB-hukommelse

USB-pinde til Mac og Macbook

Har du brug for en bærbar USB-stick , der fungerer med Mac/ Macbook ? Vi har en række kvalitets USB-sticks, der enten passer i USB-A eller USB-C eller begge dele.
Læs mere USB-pinde til Mac og Macbook

Sorter efter:

Læs mere USB-pinde til Mac og Macbook
Nogle har også understøttelse af Lightning , for at kunne overføre billeder, film og dokumenter til iPhone og iPad .

Hvordan fungerer en USB-stick?

USB-hukommelse er en flash-hukommelse med indbygget USB-forbindelse til lagring og problemfri overførsel af filer, for eksempel mellem computere. USB-stikket indeholder ikke et batteri, men er passivt, indtil det er tilsluttet en kilde, der kan generere strøm. Den har en holdbarhed på mange år, men den holder ikke evigt, hukommelseskredsløbene i USB-stikket slides hver gang den bruges.

USB-sticks, også kendt som flashdrev eller memory sticks, er praktisk tilbehør til Mac og MacBook af flere årsager:
  1. Opbevaring og transport af data: USB-sticks giver dig en kompakt og bærbar løsning til lagring og transport af data. Du kan nemt tilslutte dem til din Mac eller MacBook for at overføre eller sikkerhedskopiere filer, inklusive dokumenter, billeder, videoer og andre data.
  2. Sikkerhedskopiering og arkivering: USB-sticks kan bruges til at lave hurtige og nemme sikkerhedskopier af dine vigtige filer. Du kan arkivere vigtige dokumenter eller oprette en ekstra kopi af dine fotos og videoer for at beskytte dem mod tab eller beskadigelse på din computer.
  3. Deling af data: Hvis du har brug for at dele filer med andre brugere, er USB-sticks en praktisk måde at overføre data på. Du kan nemt kopiere filer til USB-stikket og derefter dele dem med kolleger, venner eller familiemedlemmer.
  4. Portabilitet og kompatibilitet: USB-sticks er kompatible med mange forskellige enheder og operativsystemer, inklusive Mac og Windows. Det betyder, at du kan bruge den samme USB-stick til at overføre data mellem forskellige computere og enheder.
  5. Midlertidig lagring af data: Hvis du skal frigøre plads på din Mac eller MacBook , kan du bruge en USB-stick som en midlertidig lagringsløsning. Dette er især nyttigt, hvis du arbejder med store filer eller programmer og midlertidigt skal flytte dataene fra din hoveddisk.
  6. Opstartsmedie: Du kan bruge et USB-flashdrev til at oprette startbare installationsmedier til at installere eller reparere din Mac. Dette kan være nyttigt, hvis du støder på problemer med din computer og skal gendanne operativsystemet.

Afslutningsvis er USB-sticks praktisk og alsidigt tilbehør, der kan lette datalagring, backup, deling og transport. De er ideelle til at administrere data på din Mac eller MacBook , de tilbyder enkelhed og bekvemmelighed i en kompakt formfaktor.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk