FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Computertasker Sleeves

Sleeves til Macbook Air 13 (2024) - Stort udvalg

Et af de mest brugte stykker tilbehør til MacBook er sleeves. Vores sleeves tilbyder ikke kun fremragende beskyttelse, men fungerer også som stilfulde og funktionelle løsninger til din computer.
Læs mere sleeves til Macbook Air 13 (2024) - Stort udvalg

Sorter efter:

Læs mere sleeves til Macbook Air 13 (2024) - Stort udvalg

Pasform

Et vigtigt aspekt ved valg af computer sleeve til din MacBook er pasformen. Vores sleeves er specielt designet til at opbevare din computer, så den ikke får ridser, stød og skrammer.

Vi tilbyder et stort udvalg af sleeves i forskellige materialer, såsom blødt neopren, polyester, nylon eller luksuriøst læder. Uanset dine præferencer kan du formentlig finde et sleeve, der passer til både ønske om udseende og funktionalitet.

Polstring og stødabsorbering

Vores sleeves beskytter alle mod ridser og småstød. Hvis du har din MacBook en del med på farten, så overvej et mere stødabsorberende computer sleeve. Den ekstra polstring giver ro i sindet og holder din MacBook sikker under transport.

Design og stil

Fra minimalistiske og elegante designs til mere farverige eller mønstrede finder du et udvalg af sleeves, som er noget for enhver smag. Uanset om du foretrækker noget enkelt og stilrent eller noget mere personligt, der passer perfekt til din stil.

Funktionalitet

Sleeves til MacBooks kommer med funktioner som helt enkel beskyttelse, men du finder også sleeves med eksempelvis indbygget bordstander, hardcover, forlommer og opbevaringsmuligheder. Du kan få sleeves med ekstra lomme til tilbehør som oplader, mus og andet.

Prisklasser

Vores sleeves kommer i flere prisklasser. Prisen afhænger naturligvis af materialevalg og de funktioner, som et sleeve tilbyder.

Vejrbestandighed

Overvej om din MacBook Air 13" skal have et vandafvisende sleeve. At have et let og vandafvisende sleeve ved hånden på en omskiftelig forårsdag er en virkelig lækker mulighed og en egenskab, din MacBook vil sætte pris på.

Brug dit sleeve

En måske lidt overset detalje ved et sleeve er den nemhed, hvormed du kan bruge det. Derfor er et sleeve også din MacBooks bedste ven derhjemme. Lad din MacBook Air let og ubesværet glide i dens beskyttende sleeve.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk