FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Webcams og tilbehør Webcams

Webcams / Webkameraer til Mac

Hvis du normalt er involveret i mange Zoom-møder eller af anden grund har brug for et webcam af høj kvalitet, finder du mange gode muligheder her. Du kan nemt bruge dem til din stationære computer, hvor nogle fungerer direkte uden at skulle installere software.
Læs mere webcams / Webkameraer til Mac

Sorter efter:

Læs mere webcams / Webkameraer til Mac
Det er også muligt at have et eksternt webcam til din MacBook, hvilket er godt, hvis du ikke synes, det indbyggede webcam er godt nok.

Webcam, webcam eller webcam. Kære børn, der er mange navne!

Mange webkameraer i høj kvalitet

I vores brede sortiment finder du flere typer kameraer med forskellige funktioner og udseende. Mange af webkameraerne er desuden udstyret med mikrofon, så du ikke bare ser godt ud, men også hører ordentligt. Nogle muligheder har endda en rækkevidde på flere meter. Det betyder, at du ikke er så låst foran computeren under opkald og møder.

Du kan også finde modeller med indbygget højttaler. Støjreduktion kan være en ekstra funktion til at give bedre lyd under dine opkald eller møder. Når du vælger et webcam, bør du tænke over hvilken skarphed du ønsker, graden af objektivet og om du har brug for nogle specielle funktioner.

Kameraets størrelse kan også spille en rolle. Mange muligheder har en HD-opløsning, som giver et godt og højopløst billede. Andre modeller har zoom-funktion, som er super, når du skal vise noget frem eller sidde et stykke fra computeren.

De fleste af webkameraerne i vores sortiment har USB-A tilslutning, hvilket betyder, at du skal bruge en adapter til nyere Macs, der kun har USB-C tilslutninger. Mange af kameraerne har en holder, der gør det nemt at sætte dem fast på din computerskærm. Nogle er derimod udstyret med et stativ i stedet for.

Webcams fra kendte mærker

I vores sortiment finder du webcams fra førende mærker inden for image og teknologi. De mærker, vi arbejder med, omfatter LogiLink, HyperCam, Sandberg og Hama. Modellerne er både stilfulde og funktionelle, så de passer til alles behov. Du finder diskrete alternativer samt større modeller at vælge imellem.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk