FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Vægopladere

Vægoplader med USB-C kabel til iPhone

Når du vælger en vægoplader med USB-C kabel, får du en effektiv ladeløsning. Med USB-C opladere har du mulighed for hurtig opladning.
Læs mere Vægoplader med USB-C kabel til iPhone

Sorter efter:

Læs mere Vægoplader med USB-C kabel til iPhone
Du har derfor mulighed for at oplade din iPhone på kortere tid på grund af den højere effekt.

Opladning af flere enheder

Har du både en mobil, tablet og computer, der skal oplades? Så er det praktisk med muligheden for at vælge en vægoplader med flere stik, så du kan oplade alle dine enheder på samme tid. Du sparer tid og plads, da du blot har brug for en enkelt oplader til det hele.

Hurtigere opladning

En vægoplader til iPhone med USB-C kabel har en højere effekt. Jo højere effekten er, jo hurtigere har du mulighed for at oplade. De fleste vægopladere med USB-C kabel har en effekt på 18 W og opefter. Hvis du har behov for at oplade flere enheder på samme tid, bør du gå efter en oplader med højere effekt som 45 W eller 100 W.

Opladere med flere funktioner

Du har mulighed for at vælge vægopladere med flere funktioner. Der er fx opladere med to eller fire porte, og nogle opladere har en kombination af USB-A porte og USB-C porte, så du er godt dækket ind. Du finder også opladere med HDMI port til tilslutning af en skærm.

Fleksibel løsning

Generelt giver de mange forskellige muligheder og løsninger med vægopladere til iPhone med USB-C kabel god fleksibilitet. Du behøver blot at pakke en enkelt oplader til alle dine enheder, uanset om du er på farten eller skal ud at rejse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk