FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
airtag
magsafe
ipad
brodit
taske med
tomtoc 14
tasker
taske
cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
ram mount
oplader
nomad
Skærmbeskyttelse Hærdet glas

Hærdet glas beskyttelsesglas til iPhone 11

Skærmen er den mest skrøbelige del af en iPhone 11, så det er en billig forsikring at investere i en skærmbeskytter. Vi tilbyder en bred vifte af skærmbeskyttere af hærdet glas, i forskellig hårdhed og tykkelse.
Læs mere Hærdet glas beskyttelsesglas til iPhone 11

Sorter efter:

Læs mere Hærdet glas beskyttelsesglas til iPhone 11
De er alle lette at påføre og beskytter din skærm mod ridser, revner, støv og snavs.

Vælg mellem flere varianter

I vores sortiment er der forskellige typer beskyttelsesglas at vælge imellem, for eksempel flydende glas. Det trænger gennem glasoverfladens porer og glatter det. Beskyttelsen varer derefter i cirka 12 måneder. Det beskytter også mod UV -stråling.

Der er også skærmbeskyttere, der filtrerer det skadelige blå lys fra skærmen. Det hjælper med at forhindre anstrengte øjne, hvis du ser meget på skærmen. Derudover er der flere varianter med såkaldte integritetsfiltre. Med en som denne kan ingen andre se, hvad du laver på din skærm, kun du kan se det forfra. Det foretrækkes blandt andet af pendlere, der ønsker at kunne chatte eller se film uden at personen i sædet ved siden af eller bagved kigger.

Holdbar og holdbar

Hærdet glas er meget mere holdbart og holder dermed længere end de plastfilm, der kan bruges som skærmbeskytter. I vores sortiment kan du købe dem både enkeltvis og i pakker med flere. Det er perfekt, hvis der er mange af jer, der for eksempel har en iPhone 11 i husstanden. Hvis du derefter kombinerer skærmglaset med et cover til bagsiden eller et etui, får du fuldstændig beskyttelse af din telefon. Hos os finder du også stilfulde pengepungskasser med plads til dine kort og kontanter.

Når du vælger hærdet glas (hærdet glas) til iPhone 11, bør du overveje følgende faktorer:

  1. Pasform og kompatibilitet: Sørg for, at det hærdede glas er designet specifikt til iPhone 11 og passer perfekt over skærmen. Tjek også, om det er kompatibelt med tilfældet eller tilfældet for den planlægger, der bruges.
  2. Hårdhed og beskyttelsesniveau: Kontrolhærdet glas med høj hårdhed, målt på Tempered Glass Scale (hærdet glas). Jo højere tal, jo mere modstandsdygtigt er glasset. Hærdet glas med en hårdhed på 9H er rundt og giver god beskyttelse.
  3. Følelser og følsomheder: Vælg et hærdet glas, der er følsomt nok til ikke at påvirke berøringsskærmens følsomhed. Du vil ikke have en fleksibel og kort brugeroplevelse.
  4. Oliebestandig belægning: Mange hærdet glas har en oliebestandig belægning, der reducerer fingeraftryk og gør rengøringen nemmere.
  5. Klarhed og farvefeedback: Kvaliteten af det hærdede glas kan påvirke skærmens klarhed og farvefeedback. Vælg et produkt af høj kvalitet for at sikre, at skærmens visuelle ydeevne ikke er ringere.
  6. Installation og bobler: Tjek, om det hærdede glas leveres med installationsværktøj eller instruktioner til nemt at fastgøre det til skærmen uden at skabe luftbobler eller utætheder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk