FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini

Tilbehør til Apple Watch Series 4

Med Series 4 _ har Apple formået at udvikle et smart ur til dig, der lever et aktivt og sundt liv, eller for dig, der ønsker at gøre det. Du forbinder uret med din mobil og modtager på denne måde underretninger på en fleksibel og let tilgængelig måde.
Læs mere tilbehør til Apple Watch Series 4

Populære produkter (30 af i alt 791)

Læs mere tilbehør til Apple Watch Series 4
Det betyder, at du har meget mindre behov for at hente din mobiltelefon fra lommen eller tasken, hver gang du skal se, om du har modtaget en besked.

Det ur, der kender dig

Apple Watch Series 4 har mange indbyggede funktioner, der fungerer mere i baggrunden og er mere intuitive end deres forgængere. Afhængigt af model og indstillinger lærer uret dine rutiner og giver dig tip til, hvordan du forbedrer for eksempel dit helbred. Det registrerer endda, om du falder, hvis du har aktiveret denne funktion.

Hurtigere og smartere

Sammenlignet med tidligere versioner er Series 4 meget hurtigere. Batteriets levetid er også bedre end med forgængerne, selvom en stor del af batteritiden bruges på at arbejde i baggrunden og holde sig opdateret. Apple Watch Series 4 holder tingene i orden for dig, hvilket betyder at du kan tænke på andre ting.

Teknisk data

Ure fås i to skærmstørrelser, henholdsvis 40 mm og 44 mm og fås i forskellige farver. Den relativt generøse skærm giver dig mulighed for hurtigt at starte en podcast eller sende korte svar på beskeder.

Apple Watch Series 4 er klassificeret som vandtæt ned til 50 meter. Husk, at de forskellige modeller har forskellige krav, når det kommer til, hvilke enheder de arbejder med. Kontroller altid de systemkrav, der gælder, før du køber.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk