FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini

Macbook Pro 13"-tilbehør

Den seneste version af Macbook Pro 13" kom den 4. maj 2020 og har nu en skærm, hvis opløsning er 2560x1600 pixels.
Læs mere macbook Pro 13"-tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 2297)

Læs mere macbook Pro 13"-tilbehør
Processor på mellem 1,4 og 2,3 GHz, 8-32 GB RAM og op til 4 TB lagerplads.

2-4 Thunderbolt 3 / USB-C-porte og 3,5 mm output.

Det mest almindelige tilbehør er en USB-hub, der giver adgang til USB-A, HDMI og kortlæser (SD / microSD). Nogle gange endda med ethernet.

Den seneste version af Macbook Pro 13 kom i begyndelsen af 2020 og over tid har der også været flere tilbehør. Hos os finder du alle former for tilbehør, du har brug for til en problemfri computeroplevelse. Vi leverer en bred vifte af høj kvalitet. I denne kategori tilbyder vi f.eks. Krypto -tegnebøger, adaptere, bærbare stativer og computertasker.

Holdbare kabler og adaptere

En stor fordel ved en bærbar computer er, at den kan tages med næsten overalt, og så har du muligvis brug for ekstra kabler. Vi sælger ladekabler til Macbook Pro 13 med USB-C i begge ender. Vi tilbyder også adaptere, der giver dig mulighed for at oplade din computer og lytte til musik på samme tid. Hvis du skal have din computer med på arbejde, er en billader et optimalt tilbehør. Du har muligvis også brug for en USB-A til USB-C adapter, vi sælger forskellige varianter af disse.

Stilfulde stativer og etuier til Macbook Pro 13

Det er ikke behageligt at have den bærbare computer i skødet, især ikke i lang tid. Med et af vores stilfulde bærbare steder undgår du det. De er alle lavet af slidstærke materialer, der tåler daglig brug. Med et højdejusterbart bordstativ får du også en ergonomisk siddestilling, når du skriver, surfer eller ser film. Nogle modeller lader dig endda stå op og arbejde.

Hvis du normalt bærer din bærbare computer med dig, anbefaler vi altid, at du køber en taske til den. De beskytter din computer mod ridser og skader, når du rejser. Vi tilbyder både etuier og etuier specielt tilpasset til Macbook Pro 13.

Vores mål er, at det udvalg af tilbehør, du finder hos os, er så bredt og Macbook-tilpasset som muligt!

Vi har også en guide til Brug din Macbook som en stationær computer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk