FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Covers og etuier

iPhone 15 Plus-covers

Der er mange gode grunde til at købe et cover til din iPhone 15 Plus. Dels beskytter det din telefon mod slag og skader.
Læs mere iPhone 15 Plus-covers

Populære produkter (30 af i alt 297)

Læs mere iPhone 15 Plus-covers
Og dels kan dit cover udtrykke din personlige stil.

Hvordan vælger du det rigtige cover?

Det er ganske enkelt et spørgsmål om behov og livsstil. Lever du et aktivt liv med mange udendørs aktiviteter i naturen? Så kan du gå på opdagelse i det store udvalg af ekstra holdbare eller vandtætte covers. Er du mere til en stilfuld aften i byen? Så skal din iPhone 15 Plus måske klædes på med lidt bling og glitter. Til den mere klassiske type findes der et væld af stilfulde lædercovers, som vil give dig et ekstra flot look på restauranten eller ved forretningsmødet.

Praktisk, miljøbevidst eller begge dele

Er du praktisk anlagt, vil du sikkert blive glad for et cover til din iPhone 15 Plus med plads til alle dine kreditkort. Du kan også vælge et decideret tegnebogscover med plads til det hele. Her kan du opbevare både kort, sedler og mønter. Tænker du mere i miljøbevidsthed, vil du sikkert vælge et cover til din iPhone 15 Plus, som er fremstillet af 100% genbrugsplast. Heldigvis er der også covers til dig, der gerne vil have begge dele: Et cover af genbrugsmaterialer med plads til dine kreditkort.

Design, der matcher din personlighed

Når det praktiske er på plads, mangler du bare at vælge farve og design. Her finder du helt sikkert noget, der passer til din personlige stil. Ensfarvet, mønstret, glitter, helt gennemsigtigt eller med flotte billeder. Der er noget for enhver smag.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk