FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
cricut
brodit
oplader
ta
næt taske
ipad air 4
iphone 11 pro cover
macbook air 13
ipad cover
iphone x cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers og etuier

iPhone 15 Plus-covers

Der er mange gode grunde til at købe et cover til din iPhone 15 Plus. Dels beskytter det din telefon mod slag og skader.
Læs mere iPhone 15 Plus-covers

Populære produkter (30 af i alt 298)

Læs mere iPhone 15 Plus-covers
Og dels kan dit cover udtrykke din personlige stil.

Hvordan vælger du det rigtige cover?

Det er ganske enkelt et spørgsmål om behov og livsstil. Lever du et aktivt liv med mange udendørs aktiviteter i naturen? Så kan du gå på opdagelse i det store udvalg af ekstra holdbare eller vandtætte covers. Er du mere til en stilfuld aften i byen? Så skal din iPhone 15 Plus måske klædes på med lidt bling og glitter. Til den mere klassiske type findes der et væld af stilfulde lædercovers, som vil give dig et ekstra flot look på restauranten eller ved forretningsmødet.

Praktisk, miljøbevidst eller begge dele

Er du praktisk anlagt, vil du sikkert blive glad for et cover til din iPhone 15 Plus med plads til alle dine kreditkort. Du kan også vælge et decideret tegnebogscover med plads til det hele. Her kan du opbevare både kort, sedler og mønter. Tænker du mere i miljøbevidsthed, vil du sikkert vælge et cover til din iPhone 15 Plus, som er fremstillet af 100% genbrugsplast. Heldigvis er der også covers til dig, der gerne vil have begge dele: Et cover af genbrugsmaterialer med plads til dine kreditkort.

Design, der matcher din personlighed

Når det praktiske er på plads, mangler du bare at vælge farve og design. Her finder du helt sikkert noget, der passer til din personlige stil. Ensfarvet, mønstret, glitter, helt gennemsigtigt eller med flotte billeder. Der er noget for enhver smag.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk