FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
taske
tás
oplader
nomad
airtag
magsafe
brodit
iphone 15 pro max
ulanzi
cricut joy
iphone x cover
ram
iphone 15 pro cover
stylus
tomtoc
iphone 12 mini
powerbank
Covers og etuier

iPhone 15 Plus Covers & covers - Stort udvalg af mobilcovers

Der er flere fordele ved at bruge en skal eller etui til din iPhone 15 Plus. Hvis du tilfældigvis taber din telefon på jorden, vil en skal eller etui hjælpe med at beskytte telefonen og afbøde påvirkningen.
Læs mere iPhone 15 Plus Covers & covers - Stort udvalg af mobilcovers

Populære produkter (30 af i alt 208)

Læs mere iPhone 15 Plus Covers & covers - Stort udvalg af mobilcovers

Beskyt din telefon med et etui

Vi har mange forskellige skaller i flere forskellige farver og designs. Du kan vælge mellem materialer som hård og blød plast samt TPU. Uanset hvilket materiale du vælger, beskytter de din telefon mod ridser og fald.

Hårde skaller giver rigtig god beskyttelse, hvis du taber telefonen. Fordi skallens kanter går uden for telefonens kanter, beskytter de også mod såkaldte flade fald.

Bløde skaller har også deres fordele og kan også modstå fald. Du kan ikke få revner på en soft shell og ridser er næsten ikke synlige. En soft shell ligger også godt i hånden og giver dig et fast greb om telefonen.

Pung og mobiltelefon i et og samme etui

Hos os kan du også finde et etui med forskellige funktioner. Vi har mange pung etuier, der er perfekte til dem, der gerne vil have deres mobiltelefon og pung på samme sted. Etuiet har flere små lommer, hvor du kan opbevare ting som kort eller penge.

Hvis du vil have din telefon med, når du træner, har vi også vandtætte sportsarmbånd, som du kan sætte om armen. Vil du beskytte din telefon, når du er på ferie, eller når du skal på stranden, findes der også vandtætte etuier, som du kan opbevare din telefon i.

Beskyttelse til kameraet

Det er ikke ualmindeligt, at der opstår ridser på kameralinsen, som vil ødelægge dine billeder. Vi har masser af forskellige kameralinsecovers til din iPhone 15 Plus, der vil beskytte din linse mod både ridser og støv. Husk, at det er vigtigt at beskytte både forsiden og bagsiden af din telefon.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk