FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon

Tilbehør til iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro er siden lanceringen i september 2021 blevet solgt i millioner af eksemplarer. Derfor er det også helt naturligt, at du her på siden finder en masse smart tilbehør til netop disse.
Læs mere tilbehør til iPhone 13 Pro

Populære produkter (30 af i alt 2105)

Læs mere tilbehør til iPhone 13 Pro
Og mængden af tilbehør er bestemt ikke begrænset til få unikke ting. Udvalget er stort.

Har du været i en situation, hvor du gerne vil oplade din iPhone 13 Pro samtidig med, at du lytter til musik eller snakker i telefon via øretelefoner? Det er nu muligt, med en smart lightning splitter. Her deles lightning stikket i din iPhone simpelthen i 2, så du kan gøre begge dele samtidig.

Har du i stedet øretelefoner, med et klassisk jackstick 3,5 mm? Her findes også adaptere til dette. Lightning stik i den ene ende og 3,5 mm jackstick i den anden ende. Så kan du også tilkoble alle 3,5 mm øretelefoner.

Gør løbeturen nemmere

En løbetur med en telefon i lommen har aldrig været super behagelig. Det er der heldigvis råd for. Skaf dig selv et sportsarmbånd, og så er du hurtigt afsted. Samtidig får du med et armbånd også nem adgang til din telefon, så du kan skifte mellem musiknumre, holde øje med dine yndlings løbeapps og meget mere.

Er du mere typen, der gerne vil have håndfri telefon i bilen? Jamen så er der også produkter for dig. Du finder blandt andet telefonholdere til bilen med trådløs opladning. Placer din iPhone 13 Pro i holderen, og så lader telefonen nemt og simpelt uden brug af kabler, mens du kører.

Også til hjemmet finder du opladere i både trådløs format og mere traditionelle ladere med kabel. Hvis hele familien skal have opladet deres iPhone, iPad og lignende samtidig, så er der også mulighed for at finde ladestationer i mange formater her på siden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk