FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Bestil senest 20. december, åbent køb til februar. Læs mere her

Mac Tilbehør

Du kan få en masse forskelligt tilbehør til din Mac/Macbook. Typisk har det til formål at beskytte Mac computere mod ting som stød, ridser og skader. Med tilbehør er det også muligt at øge din produktive effektivitet. Læs mere om mac Tilbehør

Udvalgte produkter (30 af i alt 2869)

Læs mere om mac Tilbehør
Mac Tilbehør

Stativ og holder

Med stativer og holdere, har du mulighed for at skabe en bedre stilling, når du sidder og arbejder ved din Mac. Det sker ved at du får din Mac op i en højde, der flugter bedre med dine øjne. Dette vil få dig til at rette ryggen mere op.

Beskyttende cover

Det er altid en god idé at købe et beskyttende cover, så overfladen på din Mac ikke får ridser. Når du skal have din Mac med dig, er det derfor oplagt, at du anskaffer dig et beskyttende sleeve eller en taske. Denne beskyttelse vil sørge for, at din Mac ikke får skadelige stød under transport, når den ligger nede i din taske.

Praktisk tilbehør

Der findes også andet tilbehør, du bør overveje, der kan have en praktisk funktion. Du kan f.eks. få et lille cover, der kan dække frontkameraet på skærmen på din Mac. Så er du sikker på, at du er beskyttet mod fremmede, der måske kigger med. Dette kan være med til at skabe ekstra tryghed. Undersøg de mange andre muligheder for praktisk tilbehør til din Mac.

Rens til din Mac

Din Mac bliver med tiden snavset og beskidt. Tænk bare på, hvor mange gange du bruger tastaturet dagligt. Også skærmen på din Mac får fedtpletter. Sørg derfor altid for at anskaffe dig renseting i form af f.eks. en pudseklud, renseservietter og lignende.

Vi har også en guide til Brug din Macbook som en stationær computer.
Tillbage