FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers og etuier

Covers og etuier til iPhone 13 Pro

Når du vælger en dyrere smartphone som en iPhone 13 Pro, skal der passes godt på den. Én af måderne, hvorpå dette kan sikres, er med et cover eller et etui.
Læs mere covers og etuier til iPhone 13 Pro

Populære produkter (30 af i alt 337)

Læs mere covers og etuier til iPhone 13 Pro
Disse findes i mange forskellige farver, mønstre, motiver og med forskellige funktioner. Du kan helt sikkert få tilgodeset netop dine behov, når du vælger det cover eller etui til din iPhone 13 Pro.

Modsat tidligere iPhone-modeller er der større udskæring på bagsiden af covers mm. til iPhone 13 Pro-serien. Dette er nødvendigt for at gøre plads til de mange kameraer og blitz på bagsiden af telefonen.

Hvad har du brug for?

Det er et spørgsmål, der kan være lidt svært at svare på. Men et cover eller etui er ikke blot dette. For nogle er et etui til en iPhone lig med en pengepung, mens andre blot ønsker et simpelt cover, der dækker bagsiden. For nogle er det også et sportsarmbånd, der er det optimale etui, hvis formålet er beskyttelse under en løbetur.

Men for at forenkle mulighederne lidt for dig ? et cover er en simpel bagbeklædning til telefonen. Det giver god beskyttelse af netop det ? bagsiden. Covers fås i mange farver og materialer, så der er noget for enhver smag.

Er du i stedet på jagt efter beskyttelse af hele telefonen, er det et etui, du skal bruge. Her kan du finde etuier med indbyggede kortholdere, og nogle etuier har også lynlåsrum til mønter. Ofte finder du også et enkelt rum til sedler i disse modeller. På denne måde kan et simpelt etui gøre det ud for en komplet pengepung. Så kan du have kontanter, kort og MobilePay på ét og samme sted.

Der er ingen rigtige eller forkerte valg, når det gælder cover eller etui, men da etuiet slutter tæt omkring hele din smartphone, giver dette også den bedste beskyttelse.

For at beskytte din mobil så meget som muligt anbefaler vi altid, at du udover covers også køber en skærmbeskytter.

Husk, at du herunder kun vil se de mest populære covers til iPhone 13 Pro. For at se mere beskyttelse i det område, du leder efter, cover du vælge en underkategori!
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk