FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Opladere

Oplader til iPhone 14 Pro

En iPhone 14 Pro er en fantastisk smartphone, men hvis du skal have glæde af den, er det naturligvis nødvendigt, at den er opladet. Derfor får du uden tvivl også brug for en oplader til den.
Læs mere oplader til iPhone 14 Pro

Populære produkter (30 af i alt 445)

Læs mere oplader til iPhone 14 Pro
Blandt vores udvalg finder du flere forskellige opladere, der hver især har deres egne fordele. Derfor kan du helt sikkert også finde en oplader, der passer til netop dine behov.

Vælg mellem følgende opladere

Vi giver dig mulighed for at vælge netop den oplader, som passer bedst til dig og dine ladebehov. Du kan blandt andet vælge mellem:
  • Bilopladere
  • Solopladere
  • USB-opladere
  • Vægopladere

Til dig, der er meget på farten

Hvis du er meget på farten, er det vigtigt, at du er strategisk, når du køber en oplader. I så fald kan en trådløs oplader meget vel være den rette løsning for dig. Med denne type oplader kan du lade lige, når det passer dig. Det kan også være en god idé at supplere med en biloplader, så du kan lade op igen, når du befinder dig i en bil.

Lad op derhjemme på en smart måde

Hvis du primært lader din iPhone op derhjemme, bør du helt klart gøre det så nemt som muligt for dig selv. Har du flere elektroniske produkter, som du gerne vil lade op samtidig, kan du med fordel købe en ladestation. Her kan du stille din iPhone samt dine øvrige elektroniske enheder, så de fylder minimalt under opladningen.

Opladning uden kabler

Det er de færreste, der synes, at det er pænt med kabler over det hele. Men det er faktisk heller ikke nødvendigt. Hvis du gerne vil have et stilrent hjem uden kabler, kan du blot oplade din iPhone ved hjælp af en trådløs oplader. Denne type oplader lader din iPhone 14 Pro op ved hjælp af Qi-ladning. Det er både effektivt og kabelfrit.

Yderligere batteri / powerbanks fundet her: Powerbank
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk