FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ry
ipad cover
ram mount
ipad
cricut
pen
taske med
brodit
tomtoc
iphone 15 pro max
magsafe
moment
ram-mount
nomad
iphone 14 cover
powerbank
ulanzi
foto
ram mount b base
airtag
Bestil inden kl. 14 den 19. december for garanteret levering inden jul - Læs mere om datoer & tidspunkter
Apple TV 4K (2021/2022) Covers og etuier

Cover & etui til Apple TV 4K (2021/2022)

For at beskytte dit Apple TV og dets fjernbetjening kan du bruge forskellige typer beskyttelse og tilbehør.

Disse sikkerhedsforanstaltninger kan være særligt nyttige, hvis du har små børn, eller hvis din Apple TV enhed er placeret i et miljø, hvor den kan være udsat for risiko.
Læs mere cover & etui til Apple TV 4K (2021/2022)

Sorter efter:

Læs mere cover & etui til Apple TV 4K (2021/2022)
Valget af beskyttelse afhænger af dine specifikke behov og præferencer, når det kommer til at holde dit Apple TV og din fjernbetjening i god stand.

  1. Etuier eller beskyttere til Apple TV enheden : Der er silikonebeskyttere og plastikhylstre, der passer over din Apple TV enhed for at beskytte den mod støv og mindre stød. Disse sager er især nyttige, hvis du har dit Apple TV placeret i et miljø, hvor det kan blive udsat for risici.
  2. Skærmbeskyttere til fjernbetjeningen : For at beskytte din Apple TV fjernbetjening mod ridser og snavs kan du bruge skærmbeskyttere, der er specielt designet til fjernbetjeninger. Disse tynde, gennemsigtige film er fastgjort til fjernbetjeningens skærm og beskytter den mod beskadigelse.
  3. Etuier eller covers til fjernbetjeningen : Der findes også forskellige typer beskyttelsescovers og covers til Apple TV fjernbetjeninger. Disse covers kan hjælpe med at forhindre beskadigelse af fjernbetjeningen, hvis den tabes eller tabes.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk