FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Apple TV 4K (2021/2022) Covers og etuier

Køb covers og etuier til Apple TV 4K (2021/2022)

For at beskytte dit Apple TV og dets fjernbetjening kan du bruge forskellige typer beskyttelse og tilbehør.

Disse sikkerhedsforanstaltninger kan være særligt nyttige, hvis du har små børn, eller hvis din Apple TV enhed er placeret i et miljø, hvor den kan være udsat for risiko.
Læs mere Køb covers og etuier til Apple TV 4K (2021/2022)

Sorter efter:

Læs mere Køb covers og etuier til Apple TV 4K (2021/2022)
Valget af beskyttelse afhænger af dine specifikke behov og præferencer, når det kommer til at holde dit Apple TV og din fjernbetjening i god stand.

  1. Etuier eller beskyttere til Apple TV enheden : Der er silikonebeskyttere og plastikhylstre, der passer over din Apple TV enhed for at beskytte den mod støv og mindre stød. Disse sager er især nyttige, hvis du har dit Apple TV placeret i et miljø, hvor det kan blive udsat for risici.
  2. Skærmbeskyttere til fjernbetjeningen : For at beskytte din Apple TV fjernbetjening mod ridser og snavs kan du bruge skærmbeskyttere, der er specielt designet til fjernbetjeninger. Disse tynde, gennemsigtige film er fastgjort til fjernbetjeningens skærm og beskytter den mod beskadigelse.
  3. Etuier eller covers til fjernbetjeningen : Der findes også forskellige typer beskyttelsescovers og covers til Apple TV fjernbetjeninger. Disse covers kan hjælpe med at forhindre beskadigelse af fjernbetjeningen, hvis den tabes eller tabes.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk