FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPhone 13

En iPhone 13 er ingen billig sag. Derfor vil du formentlig også gerne passe ekstra godt på den.
Læs mere skærmbeskytter til iPhone 13

Populære produkter (30 af i alt 63)

Læs mere skærmbeskytter til iPhone 13
Her på siden finder du et stort udvalg af skærmbeskyttere, så du er sikret den optimale sikkerhed på din nye iPhone.

Når du vælger en skærmbeskytter, skal du huske at finde en model, der dækker hele skærmens overflade. Dette giver nemlig den optimale beskyttelse. Hvis ikke hele skærmoverfladen dækkes, risikerer du at skærmen alligevel flækker i kanterne, hvis uheldet skulle være ude.

Alle skærmbeskyttere her på siden er nøje udvalgt, så du får den optimale funktionsdygtighed af din iPhone, selvom beskyttelsesglasset er på. Dette gør det muligt for dig at få fuld udbytte af din telefon uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Mange forskellige mærker og materialer

Du er måske i tvivl om hvilket mærke, du skal gå efter, når du køber beskyttelsesglas til telefonen? Vi leverer kun beskyttelse fra firmaer, der kan levere en ordentlig sikkerhed. Dette gør det muligt for dig at vælge frit mellem skærmbeskytterne, uden at bekymre dig.

Nogle skærmbeskyttere er lavet i hærdet glas, mens andre anvender en silikatblanding kaldet flydende glas. Det flydende glas er en flydende blanding, du smører på din telefons skærm, mens det hærdede glas er et ekstra lag glas, der placeres ovenpå telefonens eksisterende overflade.

Hvorvidt, du ønsker den ene eller anden løsning, er en personlig præference. Fordelene ved det flydende glas er, at du ikke kan se på telefonen, at der er skærmbeskytter på. Det hærdede glas kan modsat ses. Her er fordelen dog, at det nemt kan udskiftes, hvis der skulle ske en skade.

Er du ikke så fingernem når der skal placeres et hærdet glas er det ingen problem. Vi leverer nemlig også hærdet glas med installationsbakker, der gør det nemt, enkelt og hurtigt at installere glasset på din iPhone.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk