FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Macbook Air 15 (2023) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til Macbook Air 15" fra 2023

Er du helt forelsket i din nye Macbook Air 15" fra 2023? Det kan vi godt forstå.
Læs mere skærmbeskytter til Macbook Air 15" fra 2023

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til Macbook Air 15" fra 2023
For det er en lækker let sag; en du kan have med på farten, på arbejde eller på studiet. Når du har den med dig, er det vigtigt, at skærmen er godt beskyttet. Skærmbeskyttelsen forhindrer, at der kommer ridser i skærmen, og det holder også skærmen ren for snavs og fedtede fingre. Derudover kan skærmbeskytteren også beskytte dine øjne mod det blå lys fra skærmen, ligesom der fås skærmbeskyttere til Macbook Air 15", der har indbygget privatlivsfilter. Hvis du er på udkig efter skærmbeskytter til din Macbook, så finder du et stort udvalg lige her.

Beskyt skærmen på din Macbook Air 15"

Hvordan beskytter du din nye Macbook Air 15" (2023) bedst muligt? Noget af det mest udsatte på den er skærmen. Denne kan gå i stykker, hvis du taber den. Ligesom den kan blive snavset og fedtet, når den bruges meget. Alt dette kan du undgå med en skærmbeskytter i enten glas eller plast.

Skærmbeskyttelse i glas eller plast

Vælger du en skærmbeskytter til Macbook Air 15" i glas, kan du undgå ridser og revner i skærmen. Det kunne være, hvis du stødte din computertaske ind i noget eller hvis computeren faldt ned fra et bord.

Med skærmbeskyttelse til Macbook i plast gør du det nemmere at bruge computeren i hverdagen. Det tynde lag af beskyttelse bemærker du det ikke, ligesom det samme gør sig gældende med beskyttelse i glas, og du kan derfor både åbne og lukke din bærbare uden problemer.

Flere typer skærmbeskyttere til Macbook Air 15"

Der findes også andre typer skærmbeskyttere. Disse er f.eks. med anti-blå lys beskyttelse. Dette betyder, at det er rarere for dine øjne at kigge på skærmen på din Macbook Air 15" i længere tid ad gangen. Det hjælper også dine øje med at slappe mere af - især ved brug i mørke omgivelser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk