FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Opladere

Oplader til iPhone 14

Er du den heldige ejer af en iPhone 14? I dag er det ikke en garanti, at der følger en oplader med din nye iPhone.
Læs mere oplader til iPhone 14

Populære produkter (30 af i alt 453)

Læs mere oplader til iPhone 14
Det kan også være, at du har fået efterladt din oplader. Eller passer den bare ikke til dine behov? De fleste iPhone-brugere oplever at få brug for en ny eller blot en ekstra oplader på et tidspunkt.

Netop derfor har vi samlet et overskueligt udvalg over de forskellige opladere, der findes; trådløse opladere, ladestationer, bilopladere, multiopladere, powerbanks og hurtige opladere. Glem alt om at skulle land og rige rundt for at finde den ideelle oplader til din iPhone 14. Du finder den helt sikkert her.

Hvilken oplader skal du vælge?

På trods af den originale, du kan have fået med din iPhone, kan du sagtens benytte andre typer opladere.

Er du meget på farten, kan det være ideelt med en oplader, der kan bruges i bilen eller en oplader med powerbank, der ikke skal sluttes til strøm, når du er afsted.

Ladestationer er ideelle til dit hjem eller kontor. Når du vælger sådan en type oplader, skal du selvfølgelig overveje, hvor smart den skal være. Skal den f.eks. kunne oplade din iPhone 14 trådløst? Eller skal den kunne oplade flere enheder på samme tid?

Måske er du bare lidt "old fashioned" og har brug for en simpel lader til stikkontakten. Dem har vi naturligvis også i sortimentet.

Kan det overhovedet ikke gå hurtig nok med at få strøm på din iPhone 14? Så er det en hurtiglader, du skal vælge. Dem findes der heldigvis også rigtig mange af i dag.

Flotte designs og smarte funktioner

Kvalitet, funktionalitet og smart design er tre ting, som vi vægter højt. Derfor kan du altid forvente, at produkterne i vores sortiment lever op til dette. Du finder udelukkende kvalitetsopladere til iPhone 14 her i kategorien. Vi har nøje udvalgt de bedste opladere fra de bedste brands på markedet.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk