FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers og etuier

Cover og etui til iPhone 12

Hvis du har en iPhone 12 som du er glad for, kan du med fordel beskytte den med et cover eller et etui. Alt andet lige vil din iPhone 12 holde længere, når du passer godt på den.
Læs mere cover og etui til iPhone 12

Populære produkter (30 af i alt 275)

Læs mere cover og etui til iPhone 12

Valg af cover eller etui

Udvalget inden for beskyttelse til iPhone 12 er stort. Du kan vælge at gå to veje, hvis du gerne vil beskytte din mobil bedst muligt. Du kan vælge at købe et cover, som sidder fast på bagsiden af mobilen. Men du kan også vælge at købe et etui. Der i lukket tilstand omslutter din mobil fuldkommen, og beskytter derfor både forsiden og bagsiden.

Design er vigtigt

Når du står og skal til at købe et nyt cover eller etui til din iPhone 12, er designet vigtigt. Du skal ikke undervurdere vigtigheden af, at du rent faktisk kan lide synet af dit nye cover. For du skal kigge på det, hver gang du tager din iPhone 12 frem. Gå derfor efter et cover eller etui, som yder din iPhone 12 retfærdighed. Vælg et materiale, som du synes, er behageligt at røre ved og smukt at kigge på. Gå efter din mavefornemmelse, og husk på, at smag er individuel.

Flere funktioner

Inden du køber dit nye cover eller etui, bør du også gøre op med dig selv, hvad du har behov for. Skal du udelukkende bruge et cover, der sidder på mobilen? Eller har du behov for, at der også er plads til et enkelt eller flere kort? Det kan ligefrem være, at dit nye cover eller etui skal kunne gøre det samme som en pung, hvor der er møntrum og plads til kvitteringer? Du bør også overveje, om du har behov for et cover, der kan bruges som stander der kan holde din iPhone 12 oprejst under videoopkald eller streaming.
For at beskytte din mobiltelefon så meget som muligt anbefaler vi altid, udover skaller, en skærmbeskytter.

Husk, at nedenfor ser du kun de mest populære covers til iPhone 12. Hvis du vil se mere beskyttelse i det område, du leder efter, skal du vælge en underkategori!
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk