FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
taske
tás
oplader
nomad
airtag
magsafe
brodit
iphone 15 pro max
ulanzi
cricut joy
iphone x cover
ram
iphone 15 pro cover
stylus
tomtoc
iphone 12 mini
powerbank
Macbook Pro 16 (2023) Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til Macbook Pro 16 (2023)

Du, der vil have din computer til at holde længst muligt, bør investere i en skærmbeskytter af høj kvalitet. I denne kategori har vi samlet alle vores skærmbeskyttere, der passer til Macbook Pro 16 (2023) .
Læs mere skærmbeskytter til Macbook Pro 16 (2023)

Sorter efter:

Læs mere skærmbeskytter til Macbook Pro 16 (2023)
De giver god beskyttelse mod ridser, revner og snavs og forlænger dermed levetiden på din computer.

Forskellige typer skærmbeskyttere

Der er flere typer skærmbeskyttere i vores sortiment, så du kan finde noget, der passer til din enhed. Det mest almindelige og populære er at vælge en beskyttelse af glas, fordi den holder bedre end en plastfilm. Displayfilmene giver dog også tilstrækkelig beskyttelse, hvis du foretrækker en, der er meget diskret.

Skærmbeskytterne fås med forskellige funktioner. Nogle muligheder er magnetiske for nem montering. Andre har privatlivsfiltre, der forhindrer andre i at se, hvad du laver eller ser. Filteret får angribere til at se skærmen som helt sort. En anden funktion, som en skærmbeskytter kan have, er anti-blåt lys. De beskytter dine øjne mod det skadelige blå lys, som din computer udsender.

Du kan også finde skærmbeskyttere, der fjerner fingeraftryk og reflekser fra skærmen. Noget, der mindsker risikoen for forstyrrelser, når du arbejder eller har det sjovt med din Macbook Pro 16 .
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk