FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
cricut
brodit
oplader
ta
næt taske
ipad air 4
iphone 11 pro cover
macbook air 13
ipad cover
iphone x cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
iPad

iPad tilbehør - tilbehør til alle iPad modeller

Hvis du ejer en iPad, har du en enhed med en stor skærm. Ved daglig brug, især under transport, kan der nemt opstå skader.
Læs mere iPad tilbehør - tilbehør til alle iPad modeller

Populære produkter (30 af i alt 4726)

Læs mere iPad tilbehør - tilbehør til alle iPad modeller
Du bør derfor beskytte skærmen mest muligt. Du kan også beskytte resten af din iPad ved hjælp af et cover.

Skærmbeskyttelse

En iPad har en forholdsvis stor skærm, og her kan skaden hurtigt ske. Med smart skærmbeskyttelse kan du få usynlig beskyttelse samtidig med, at du kan anvende den berøringsfølsomme skærm uden problemer. Du sætter et tyndt lag gennemsigtig beskyttelse på skærmen, som beskytter mod slag, ridser og snavs.

Cover

Et cover er med til at beskytte resten af din iPad. Bagsiden er også en stor overflade, og kanterne kan let blive udsat for stød og slag. Med et blødt cover kan du forhindre potentielle skader. Med et cover har du fortsat adgang til diverse knapper, funktioner og stik til opladning.

Pencil

Din iPads berøringsfølsomme skærm betjenes som udgangspunkt med fingrene. Det er dog også muligt at tilkøbe en pencil (hvis den ikke følger med), som især er velegnet til at skrive og tegne med.

En pencil kan være et smart og kreativt værktøj, hvis du fx kan lide at lave skitser eller tage håndskrevne notater på din iPad. Det kan også ganske simpelt være et værktøj, der er bedre at anvende ved generel brug.

Sleeve og grip

Hvis du har en pencil til din iPad, kan du få både sleeve og grip som tilbehør. Med et sleeve kan du beskytte din pencil mod ridser. Med et grip kan du optimere din pencils ergonomi.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk