FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Opladere

iPhone 15 Pro - Oplader - Stort sortiment

I vores udvalg af tilbehør til iPhone 15 Pro er der en række forskellige smarte opladere og dockingstationer. Få en oplader baseret på dine behov og til alle dine enheder, så du altid kan have din mobil fuldt opladet.
Læs mere iPhone 15 Pro - Oplader - Stort sortiment

Populære produkter (30 af i alt 447)

Læs mere iPhone 15 Pro - Oplader - Stort sortiment

Trådløs til iPhone 15 Pro

Har du mange enheder, som du skal oplade, vil du have ledninger liggende overalt. For at undgå det er trådløse opladere praktiske. Her finder du alt fra stilrene, trådløse stativer til flere enheder, til små kompakte opladere til turen. Hvis din mobil er kompatibel med Qi eller MagSafe, så invester i en oplader, der er både magnetisk og trådløs til superhurtig opladning.

Ladestationer til flere enheder

Har I flere forskellige enheder eller er I mange, der skal lade batterierne op, er ladestationer praktiske. Med praktiske rum og flere stikkontakter giver den mulighed for sikkert at oplade flere enheder. Du kan også vælge stilfulde dockingstationer, når mobiltelefonen ikke må tages med.

Hvis du for eksempel har en iPhone , Apple Watch og iPad , måske endda en bærbar computer, som du skal oplade, men ikke nok stik, er en forlængerboks eller kubestik et godt valg. Her får du både stik til USB-C kabler og flere elstik.

Forlæng batteriets levetid med powerbanks

Bruger du meget tid udendørs eller på steder, hvor du ikke har adgang til strøm, er opladere, der fungerer som powerbank, et perfekt alternativ. Så kan du både oplade mobiltelefonen og sikre, at du samtidig får længere batterilevetid.

Hvis du vil investere i en miljøvenlig oplader, skal du vælge en med solpanel, der også er en powerbank. Det er et fremragende valg, hvis du har en campingvogn eller kan lide at campere. Du kan oplade dine enheder, uanset hvor du er, uden at være afhængig af elektricitet. Uanset hvilken type oplader du leder efter, finder du med garanti en, der passer til dine behov, i vores sortiment.

Ekstra batteri/powerbanker kan findes her: Powerbank
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk