FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
drawing
iphone 15 cover
taske med
magsafe
airtag
tomtoc 14
ulanzi
airpods cover
cover
moment
iphone 11 cover
ipad cover
ram mount
brodit
ram
max cover
nomad
ipad mini 4
Covers og etuier

Cover og etui til iPhone 14 Plus

Er det på tide med et nyt cover til din iPhone 14 Plus? Det kan være en god ide at bruge et cover til din iPhone af flere årsager.
Læs mere cover og etui til iPhone 14 Plus

Populære produkter (30 af i alt 371)

Læs mere cover og etui til iPhone 14 Plus
Dem kan du læse mere om her.

Der er flere gode grunde til, at du bør skaffe et cover til din iPhone 14 Plus. For det første er et cover rundt om din smartphone med til at passe på din telefon. Mange prøver uheldigvis at tabe deres telefon ud af hænderne.

Og det sker ofte de steder, hvor man bare ikke vil tabe sin telefon - som på fliserne på terrassen. Crash bang! Hvis man oven i købet ikke har en skærmbeskyttelse på, kan skaderne hurtigt blive rigtig slemme.

Hvis du derimod sikrer dig at beskytte din telefon med et flot cover eller et funktionelt etui, så vil telefonen højst sandsynligt overleve faldet fra din hånd og ned på de hårde fliser.

Vælg cover som en del af din stil

En anden fordel ved at have et cover på sin smartphone er, at det kan sætte et helt personligt præg på telefonen. Og dermed kan du udtrykke noget unikt med dit cover. Mange vælger cover ud fra, hvad de synes er pænt, og det siger allerede rigtig meget om personen.

Du kan vælge at gå efter et etui i sort, hvis du ikke ønsker at signalere for meget ramasjang med din iPhone 14 Plus. På den måde har du et mere nedtonet udtryk, og i nogle sammenhænge kan det være godt, hvis du eksempelvis skal bruge din smartphone i arbejdssammenhænge, hvor du har brug for at udstråle en hvis form for seriøsitet.

Skift cover efter humør

Foruden de ovennævnte fordele ved at have et cover eller et etui til din smartphone, kan det også være en fordel, at telefonen kan skifte udseende alt efter, hvilket humør du er i. Nogle dage vinder det grønne cover, mens andre dage kalder på det med mønster.

Hver person - sin smag.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk