FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Computertasker

Computertasker til MacBook Air 15"

Har du ofte din MacBook Air 15" med dig i skole eller på arbejde? Transporterer du regelmæssigt din computer i bil, bus eller tog?
Læs mere computertasker til MacBook Air 15"

Populære produkter (30 af i alt 181)

Læs mere computertasker til MacBook Air 15"
Så kan du med fordel anskaffe en af vores computertasker, der passer til MacBook Air 15". I denne kategori har vi samlet udvalgte kvalitetstasker til dig, der gerne vil beskytte din MacBook Air 15" mod hverdagens bærbare udfordringer.

Computertasker til ethvert behov

Hvis du i forvejen har eksempelvis en rygsæk eller en skuldertaske, som du gerne vil bruge, kan du nøjes med at anskaffe et såkaldt sleeve, som du kan anvende til at beskytte din computer. Det giver god beskyttelse mod stød og skrammer, så du kan holde din MacBook Air 15" i flot stand gennem hele dens levetid.

Rummelighed

Hvis du derimod leder efter en taske, der kan rumme mere end bare computeren, kan vi også hjælpe dig med det. Vores udvalg af specialindrettede rygsække og skuldertasker indeholder mange valgmuligheder. Disse større tasker har typisk et foret rum, der beskytter din bærbare computer godt. Derudover får du plads til oplader, mus og andet tilbehør. Du kan også have smartphone, pung, vandflaske m.m. med dig.

Computertasker i enhver stil

Vi har et bredt udvalg af computertasker, der passer til MacBook Air 15". Det omfatter også forskellige materiale- og farvevalg. Vil du have en moderne stil med neopren eller tekstil i en bemærkelsesværdig farve? Eller foretrækker du et mere elegant business look med en grå eller sort taske af kunstlæder eller ægte læder? Vi har det hele i vores sortiment.

Computertasker for enhver smag

Uanset hvad dit behov og din personlige smag dikterer, kan du hos os helt sikkert finde det, du søger. Gå på opdagelse i vores varierede udvalg og find din personlige favorit allerede i dag.

Med vores fordelagtige priser og leveringsbetingelser behøver du ikke længere at være i tvivl. Derudover kommer du heller ikke til at vente mange dage på din nye computertaske.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk