FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Computertasker

Computertasker til MacBook Air 15"

Hverdagen går stærkt, og du har selvfølgelig din MacBook Air med på farten. Derfor er en god computertaske til dit vigtigste værktøj et must.
Læs mere computertasker til MacBook Air 15"

Populære produkter (30 af i alt 176)

Læs mere computertasker til MacBook Air 15"
For at en bærbar computer kan blive rigtig bærbar, har man brug for god beskyttelse til den. Det er her, en god computertaske af høj kvalitet er rigtig vigtig at finde.

Den rigtige beskyttelse ligger i designet

Computertasker har et særligt beskyttende design, hvor konstruktionen er ekstra stærk for at holde maskineriet sikret mod stød og slag. Tasken kan være lavet af en række forskellige materialer. Generelt ser man typisk yderlag, der er af et slidstærkt materiale, fx læder eller robuste tekstiler. Indvendigt i tasken finder man også oftest en beskyttende foring, så computeren ligger trygt og godt.

Elegant design til din MacBook Air

Designet af den helt rette computertaske er ikke overladt til tilfældighederne, navnlig ikke når tasken skal bære på en MacBook Air 15". Det er en computer, som skal kunne modstå en del i hverdagen og derfor har brug for beskyttelse, og som bare ligger bedst i en computertaske, der matcher din MacBook Airs design og elegance. Disse krav lever computertaskerne til MacBook Air 15" op til, som du finder her på siden.

Find inspiration i udvalget

Computertasker kommer i flere forskellige typer og designs. Hvis du fx har en taske allerede, som du transporterer din computer i, kan det være nok med et beskyttende sleeve til din MacBook Air 15". De fås også i stødresistent materiale. Men den helt klassiske computertaske indeholder både rigeligt med plads til computeren og til alt det andet, du har med dig på farten. Større computertasker beskytter derfor ikke blot computeren og ser elegante ud; de har også funktion som et bærbart kontor. Store tasker kan have praktiske lommer, medfølgende udstyr og med rigeligt plads til alt tilbehøret.

Uanset dine ønsker kan du finde den helt rette computertaske til din MacBook Air 15" i vores udvalg.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk