FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Skærmbeskyttelse

Køb skærmbeskyttere til iPhone 15 Plus - KÆMPE udvalg

En skærmbeskytter er en billig mulighed, når det kommer til at beskytte din telefon mod snavs, støv og revner. Med en skærmbeskytter vil din telefon se ny ud i længere tid samtidig med, at den har god beskyttelse mod stød og stød.
Læs mere Køb skærmbeskyttere til iPhone 15 Plus - KÆMPE udvalg

Populære produkter (30 af i alt 61)

Læs mere Køb skærmbeskyttere til iPhone 15 Plus - KÆMPE udvalg
Vi har et stort udvalg af skærmbeskyttere i forskellige materialer.

Hold din telefon ren og fri for snavs

Skærmbeskyttere til din iPhone 15 Plus har mange fordele. Det hjælper ikke kun med at beskytte telefonen mod snavs, men også mod fingeraftryk og vand. Uanset hvilken slags skærmbeskytter du vælger til din iPhone 15, vil du næsten ikke bemærke det, fordi det er så tyndt. Det påvirker heller ikke ydeevnen, når du bruger telefonen.

Flere forskellige materialer

Den mest almindelige skærmbeskytter er lavet af hærdet glas og har en oleofobisk belægning. Snavs, fingeraftryk og vand klæber ikke til glasset, mens det blokerer for UV-stråling, hvilket er gavnligt for dine øjne.

Vi har også skærmbeskyttere i form af en displayfilm, der primært beskytter mod snavs og ridser. Hvis du er en forsigtig person, der aldrig taber din telefon, kan en skærmfilm være et glimrende valg for dig, fordi den er ekstremt tynd. Den tåler dog ikke stød og slag samt for eksempel en skærmbeskytter af hærdet glas.

Ny og imponerende nanoteknologi

Udover skærmbeskyttere som eksempelvis skærmfilm eller hærdet glas, har du nu mulighed for at få en skærmbeskytter med nanoteknologi. Det er en slags flydende glas og består af en siliciumdioxidforbindelse. Den trænger igennem skærmen og giver den meget bedre beskyttelse mod revner og ridser.

Fordelen ved denne teknologi er, at selve beskyttelsen bliver mere eller mindre usynlig. Du lægger ikke mærke til det, når du bruger din iPhone 15. Derudover har skærmbeskyttere med nanoteknologi de samme egenskaber som dem, der er lavet af hærdet glas.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk