FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers og etuier

Cover og etui til iPhone 13

Hvis du er den heldige ejer af en iPhone 13, så vil du sikkert også gerne passe rigtig godt på den. Smartphones er en uundværlig del af hverdagen, og vi har dem med os overalt: Lige fra arbejdet til fritidsaktiviteter og ferier.
Læs mere cover og etui til iPhone 13

Populære produkter (30 af i alt 334)

Læs mere cover og etui til iPhone 13
Derfor er det super vigtigt, at du beskytter din iPhone 13 godt. Hvis du ikke allerede har et etui eller cover, så er det virkelig på tide, at du anskaffer dig sådan et. Det beskytter telefonens yderside mod ridser, smuds og støv. Og samtidig hjælper det til at holde den flot og funktionel i lang tid.

Cover eller etui?

Når du skal vælge et etui eller cover til din iPhone 13, er der et par ting, der er gode at have med i tankerne: Hvis du vil have den mest diskrete beskyttelse, der ikke forstyrrer telefonens form, så er et cover nok det rigtige valg. Det dækker kun over bagsiden og kanterne af din iPhone. Og det er netop kanterne og hjørnerne, der er allermest udsatte, hvis f.eks. taber din iPhone. Hvis du også gerne vil have ekstra beskyttelse over skærmen, så er et etui et oplagt valg.

Et cover eller etui er andet end bare beskyttelse

At vælge et etui eller cover til din iPhone 13 handler om mere end bare at beskytte den. Det er nemlig også en måde du kan udtrykke din stil og gøre din iPhone 13 helt personlig. Og der er masser af muligheder af vælge imellem. Der er diskrete covers i afdæmpede farver, der ikke forstyrrer din iPhone 13's flotte design for meget. Eller måske er du mere til etuier i vilde mønstre og farver, der virkelig vækker opsigt og gør din iPhone nem at kende? Se igennem det store udvalg. Her finder du helt sikkert lige det cover, der både beskytter og udsmykker din iPhone 13 allerbedst.

For at beskytte din mobiltelefon så meget som muligt anbefaler vi altid, udover skaller, en skærmbeskytter.

Husk, at nedenfor ser du kun de mest populære covers til iPhone 13. Hvis du vil se mere beskyttelse i det område, du leder efter, skal du vælge en underkategori!
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk