FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Covers og etuier

Covers og sleeves til iPad Air 5

I dag er en iPad blevet mange menneskers bedste ven. Den følger med på kontoret, på bilferien, i sommerhuset og i skolen.
Læs mere covers og sleeves til iPad Air 5

Populære produkter (30 af i alt 139)

Læs mere covers og sleeves til iPad Air 5
Men der er ikke noget, der kan slå skår i glæden ved at eje en iPad, som hvis der kommer en revne i skærmen. Dette kan man dog nemt minimere risikoen for. For eksempel ved at investere i et smart cover eller et sleeve til sin iPad. Et sleeve eller et cover passer på din iPad Air 5, og gør at risikoen for at den får skader minimeres kraftigt.

Covers til iPad Air 5

Et cover passer godt på din iPad Air 5 mens du har den i brug. Bl.a. kan et stødabsorberende cover være med til at minimere risikoen for, at din iPad bliver skadet. For eksempel hvis du skulle være så uheldig at komme til at tabe den. Derudover findes covers til iPad i et utal af forskellige farver og materialer. Så et cover er også en mulighed hvorpå du selv kan være med til at bestemme hvordan din iPad skal tage sig ud.

Sleeves til iPad Air 5

Et sleeve passer på din iPad når du ikke har den i brug. Blandt andet sørger et sleeve for, at din iPad ikke får ridser og skrammer når du transporterer den i f.eks. din skoletaske. Sleeves til iPad fås i mange forskellige materialer og stilarter. Med et sleeve har du derfor også god mulighed for at udtrykke din egen personlige stil. Har du tit din iPad med på farten, så vil det være en rigtigt god idé at investere i et sleeve til den.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk