FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Skærmbeskyttelse

Skærmbeskytter til iPhone 14

Hvis du ejer en iPhone 14, bruger du den helt sikkert til et væld af forskellige ting. Du kan nemlig bruge din iPhone 14 til alt fra vækkeur til at føre mailkorrespondancer med forretningsforbindelser eller tage billeder af familien.
Læs mere skærmbeskytter til iPhone 14

Populære produkter (30 af i alt 54)

Læs mere skærmbeskytter til iPhone 14
En iPhone 14 er dog ikke nogen billig investering. Derfor er det også vigtigt, at du passer rigtigt godt på den, så den ikke går i stykker. Især skærmen på en iPhone 14 er udsat, så du bør give skærmen den optimale beskyttelse. Det kan du med fordel gøre med en skærmbeskytter.

Vælg mellem hærdet glas og flydende glas

Når du gerne vil give din skærm en god beskyttelse, kan du vælge mellem to forskellige former for beskyttelse:
  • Hærdet glas
  • Flydende glas

Uanset hvilken type du vælger, er det vigtigt, at beskyttelsen dækker hele skærmens overflade. Ellers risikerer du, at skærmen kan flække i kanterne. Hvis uheldet først er sket, kan en flænge i kanten brede sig til resten af skærmen. Sørg derfor for, at din skærmbeskyttelse dækker fuldstændigt.

Fordele ved hærdet glas

Hvis du vælger en skærmbeskyttelse, der er fremstillet af hærdet glas, kan du altid udskifte skærmbeskyttelsen, hvis den går i stykker. Derudover kan du få en skærmbeskyttelse, hvor det hærdede glas er helt op til ni gange stærkere end glasset i din skærm. Det kaldes for H9.

Til gengæld vil du ved hærdet glas kunne se overgangen mellem skærmbeskyttelsen og selve skærmen.

Fordele ved flydende glas

Flydende glas består af en silikatblanding. Denne blanding skal du smøre på din smartphones skærm. Herefter kan det flydende glas yde en beskyttelse, der er op til ni gange stærkere end din smartphones egen skærm. Ved flydende glas kan du ikke se, at skærmen bærer en skærmbeskyttelse.

Til gengæld kan du ikke få det flydende glas af selv, hvis det går i stykker. Der skal du typisk have professionel assistance.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk