FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
pow
næt taske
pen
ipad 6
airtag
brodit
cricut
ipad air 4
proclip
ram mount
cover 6
ipad cover
brodit holder
otterbox
ipad 10.9 cover
iphone 11 pro cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers og etuier

Covers og etuier til iPhone 14 Pro

Hvis du har købt en iPhone 14 Pro, har det uden tvivl været en dyrere investering. Derfor er det også kun naturligt, at du gerne vil passe godt på den.
Læs mere covers og etuier til iPhone 14 Pro

Populære produkter (30 af i alt 402)

Læs mere covers og etuier til iPhone 14 Pro
Det kan du let gøre, når du køber et cover eller etui af os. Coveret eller etuiet beskytter nemlig smartphonen, så du undgår ridser og skrammer. Derfor bør alle iPhone-ejere også eje mindst ét cover eller etui.

Sådan beskytter coveret din iPhone 14 Pro

Et cover er et fantastisk redskab, når du gerne vil beskytte både bagsiden og kanterne på din iPhone 14 Pro. Det er nemlig kanterne og bagsiden, der bliver udsat for mest slidtage; blandt andet når du lægger din iPhone ned i din lomme, taske eller lignende. Derudover hjælper et cover også med at beskytte din iPhone, hvis du skulle være så uheldig at tabe den.

Perfekt udskæring til kameralinserne

Et cover til en iPhone 14 Pro har en relativ stor udskæring bagpå. Det skyldes, at coveret naturligvis ikke skal dække de mange linser bag på iPhonen. Derudover har coveret den fordel, at den efterlader selve skærmen åben. Derfor kan du let tilgå din iPhone, når du skal bruge den.

Det betyder dog også, at skærmen forbliver ubeskyttet, hvis du vælger et cover. Hvis du også gerne vil beskytte skærmen, bør du derfor tilkøbe skærmbeskyttelse eller vælge et etui.

Sådan beskytter etuiet din iPhone 14 Pro

Et etui beskytter hele din iPhone, og derfor er det ikke nødvendigt med yderligere skærmbeskyttelse. Derudover har flere etuier også andre funktioner end blot beskyttelse. Etuier kan bl.a. være en integreret del af en pung. På den måde kan du både beskytte din iPhone men også opbevare dine kreditkort, kørekort og lignende sikkert.

Til gengæld kræver et etui, at du åbner for det, hvis du skal bruge din iPhone. Det er en hurtig proces, men nogle mennesker finder det irriterende. I så fald bør du i stedet vælge et cover og en skærmbeskytter.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk