FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Bestil senest 20. december, åbent køb til februar. Læs mere her

Smarte hjemmeprodukter til iPhone og iPad

Smart hjem Tiltaler det også dig at kunne gøre dit hjem mere smart? Der findes et væld af Smart Home-produkter, der kan være med til at sikre dig et endnu smartere hjem. De fleste kan endda styres direkte via din smartphone eller tablet. Smartere bliver det næsten ikke. Læs mere om smarte hjemmeprodukter til iPhone og iPad

Udvalgte produkter (30 af i alt 902)

Læs mere om smarte hjemmeprodukter til iPhone og iPad
Smarte hjemmeprodukter til iPhone og iPadDu kan med Smart Home-teknologien finde nemmere og enklere løsninger på meget af alt det, du har behov for at lave i løbet af en dag. Det gør sig gældende lige fra små praktiske hverdagsting til noget større løsninger, som rent faktisk også har indvirkning på vores miljø. Du kan styre næsten alt via din smartphone eller tablet. Eksempler på enheder, der kan styres i et Smart Home, er belysning, lydanlæg, ventilation og tyverialarm.

Med det rigtige udstyr kan du endda kommunikere med dit Smart Home, selv om du ikke er hjemme. Det er godt nyt til dig, der har prøvet at tage hjemmefra og så pludselig komme i tvivl: Huskede jeg at slukke lyset? Fik jeg slået alarmen til?

Hvilke enheder kan styres?

Nogle enheder kan styres direkte via Bluetooth Smart eller Wi-Fi. Enhederne kan sluttes direkte til din smartphone/tablet, og du kan straks gå i gang med at styre dem derfra.

Hvis du derimod falder for en enhed, du ikke kan tilgå direkte på den måde, så fortvivl ikke. Sådanne enheder kan sandsynligvis bruges i dit Smart Home alligevel. Der findes forskellige muligheder for at tilføje såkaldte enabling-enheder for at styre dit smarte hjem.

Stort udvalg af produkter

Hos os finder du et stort udvalg af Smart Home-produkter. Vi har Smart Home-løsninger inden for de fleste varegrupper. Du finder alle herlighederne lige her i vores Smart Home-kategori.

Der findes mange smarte løsninger på hverdagens små udfordringer. Der er sandsynligvis også lige det, du står og mangler. Det er bare at gå på opdagelse i mulighederne.
Tillbage